Vakioryhmät   
Tervetuloa vakioryhmiimme harrastamaan mielestäsi lajia! Vakioryhmissä pystymme takaamaan koulutuksen jatkuvuuden, ryhmän pysyvyyden sekä yksilöllisen ohjauksen joiden avulla pääset asettamiisi tavoitteisiin. Tavoitteiden asettaminen on yksilöllistä eikä lajissa kilpailu ole kriteerinä ryhmään pääsyyn, vaan myös harrastamisen ilo tai yhdessä tekeminen ovat hyviä tavoitteita.  Vakioryhmissä ohjaaja seuraa koirakon edistymistä pidemmällä aikavälillä ja pystyy näin suunnittelemaan entistä paremmin kullekin koirakolle sopivat harjoitukset.  Ryhmät on tarkoitettu harrastajille, jotka ovat jo käyneet kyseisen lajin alkeis- ja jatkokurssin tai muulla tavoin hankkineet vastaavat taidot.

JOS OLET UUSI ASIAKAS OLE YHTEYDESSÄ MEIHIN SÄHKÖPOSTILLA ENNEN KUIN VARAAT PAIKAN  info@lohjankoirakeskus.fi  JOTTA LÖYDÄMME SINULLE SOPIVAN RYHMÄN.

HUOMAA MYÖS, ETTÄ VAIKKA SAATTAISI NÄYTTÄÄ SILTÄ, ETTÄ RYHMÄSSÄ ON TILAA SE EI VÄLTTÄMÄTTÄ PIDÄ PAIKKAANSA. KESKUSTELE ASIASTA SIIS ENSIN KOULUTTAJAN KANSSA TAI LAITA SÄHKÖPOSTIA . 

Vakioryhmäpaikka on "vakituinen" eli jatkuu viikoittain koko kauden (2022 syyskausi vk 31 - vk 50, 2023 kevätkausi vk 1/2 - vk 21). Vakioryhmät laskutetaan kauden alussa ja voit maksaa laskun halutessasi kolmessa erässä. Jos et jonain kertana pääse paikalle, voit myydä paikkasi esimerkiksi lajin Facebook/Whatsapp ryhmässä.  Voit myös käydä korvaamassa käymättä jääneen kerran jossain toisessa ryhmässä, silloin kun siellä on tilaa. Poissaoloista ilmoitetaan whatsapp tai facebook -ryhmissä.

Jos haluat jättää paikkasi, on siitä ilmoitettava kaksi (2) viikkoa ennen viimeistä kertaasi, jotta ehdimme myydä paikkasi edelleen.