Vakioryhmät   
Tervetuloa vakioryhmiimme harrastamaan mielestäsi lajia! Vakioryhmissä pystymme takaamaan koulutuksen jatkuvuuden, ryhmän pysyvyyden sekä yksilöllisen ohjauksen joiden avulla pääset asettamiisi tavoitteisiin. Tavoitteiden asettaminen on yksilöllistä eikä lajissa kilpailu ole kriteerinä ryhmään pääsyyn, vaan myös harrastamisen ilo tai yhdessä tekeminen ovat hyviä tavoitteita.  Vakioryhmissä ohjaaja seuraa koirakon edistymistä pidemmällä aikavälillä ja pystyy näin suunnittelemaan entistä paremmin kullekin koirakolle sopivat harjoitukset.  Ryhmät on tarkoitettu harrastajille, jotka ovat jo käyneet kyseisen lajin peruskurssin.

ENNEN KUIN VARAAT PAIKAN, OLE YHTEYDESSÄ MEIHIN SÄHKÖPOSTILLA info@lohjankoirakeskus.fi JOTTA LÖYDÄMME SINULLE SOPIVAN RYHMÄN. HUOMAA MYÖS, ETTÄ VAIKKA SAATTAISI NÄYTTÄÄ SILTÄ, ETTÄ RYHMÄSSÄ ON TILAA SE EI VÄLTTÄMÄTTÄ PIDÄ PAIKKAANSA. KESKUSTELE ASIASTA SIIS ENSIN KOULUTTAJAN KANSSA TAI LAITA SÄHKÖPÄOSTIA . 

Vakioryhmäpaikka on "vakituinen" eli jatkuu viikoittain koko kauden (syyskausi vk 32 - vk 51, kevätkausi vk 1/2 - vk 22). Vakioryhmät laskutetaan kauden alussa ja voit maksaa laskun halutessasi kolmessa erässä. Jos et jonain kertana pääse paikalle, voit myydä paikkasi esimerkiksi Facebook-ryhmässämme.

Voit myös käydä korvaamassa käymättä jääneen kerran jossain toisessa ryhmäs kun siellä on tilaa. Näistä ilmoitetaan whatsapp tai facebook ryhmässä.

Jos haluat jättää paikkasi, on siitä ilmoitettava kaksi (2) viikkoa ennen viimeistä kertaasi, jotta ehdimme myydä paikkasi edelleen.
HUOM! VAKIORYHMÄÄN TULEE ILMOITTAUTUA SPOSTITSE (info@lohjankoirakeskus.fi). 

Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.