TOKO vakioryhmät   

TOKO eli tottelevaisuuskoulutus on mukava harrastus, jonka ei maineestaan huolimatta tarvitse olla ryppyotsaista ja vakavaa puurtamista vaan joka on parhaimmillaan iloista ja rentoa yhdessä tekemistä.

Voit tulla mukaan tokon ALO/AVO ryhmään alkeis- ja jatkokurssin käytyäsi tai jos jo osaat tokon perusasiat. Koirakot treenaavat enemmän tai vähemmän tavoitteellisesti. Voit siis tulla harrastamaan ihan omaksi ja koirasi iloksi mutta myös kisaaminen mielessä.

Vakioryhmäpaikka on "vakituinen" eli jatkuu viikoittain koko kauden (syyskausi vk 32 - vk 51/52, kevätkausi vk 1/2 - vk 22). Vakioryhmät laskutetaan kauden alussa ja maksaa voi kolmessa erässä. Voit maksaa koko kauden myös näiden sivujen kautta. Jos et jonain kertana pääse paikalle, voit myydä paikkasi esimerkiksi Facebook- tai whatsapp -ryhmissämme. Jos haluat jättää paikkasi, on siitä ilmoitettava kaksi (2) viikkoa ennen viimeistä kertaasi, jotta ehdimme myydä paikkasi edelleen.

HUOM! VAKIORYHMÄÄN TULEE ILMOITTAUTUA ENSISIJAISESTI SPOSTITSE (info@lohjankoirakeskus.fi). Tällä hetkellä ryhmät ovat pääsääntöisesti täynnä voit kuitenkin ilmoittautua varasijalle, jolloin sinulle ilmoitetaan heti paikan vapauduttua. Kerrothan spostissa tasosi ja ensisijaisen ryhmän, eli ajan joka sinulle sopisi.

elokuu
tammikuu
 
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.