Yrityksestä

Tervetuloa Lohjan Koirakeskuksen sivuille!

Sivuiltamme löydät kaikki Koirakeskuksen palvelut. Järjestämme kursseja aivan pienistä pennuista aikuisille ja jopa seniori-ikään ehtineille koirille. Kurssitarjonnasta löytyy niin arkitaitoihin keskittyviä perustaitokursseja kuin eri harrastuslajien perus- ja erikoiskurssejakin. Harrastuslajeista löytyy myös vakioryhmiä, joissa treenaaminen on pitkäjänteisempää, kuin muutamia viikkoja kestävillä kursseilla. Jos et ole aivan varma mikä kurssi sopisi juuri teille parhaiten, ota yhteyttä kouluttajaan niin mietitään asiaa yhdessä!

Koulutuksemme perustuvat koiran motivoimiseen, toivottujen käytösten vahvistamiseen, koiran omaan oivaltamiseen ja kouluttajan taitojen kehittämiseen. Pakottaminen, komentelu tai fyysisten rankaisuiden käyttö eivät kuulu työkalupakkiimme. Päämääränämme on rento ja iloinen koira, jonka kanssa arki sujuu, harrastaminen on rentoa ja haasteiden kohtaaminen helppoa. Kouluttajillamme on paitsi pitkä koirakokemus myös joko eläintenkouluttajan ammattitutkinto tai oman lajinsa ohjaajan koulutus. Kaikki kouluttajamme ovat myös sitoutuneet noudattamaan Suomen Eläintenkouluttajien eettisiä sääntöjä.

Kurssien lisäksi hallillamme on pieni koiratarvike kauppa, jonka tuotteet löytyvät myös netistä ja voit tilata niitä kotiisi verkkokauppamme kautta. Voit myös vuokrata hallia joko omaa harjoitteluasi varten tai vaikka erilaisiin tapahtumiin. Tarjolla on kertavuokrauksien lisäksi myös kuukausikortti.

Kauppamme tuotteet lähtevät koiran hyvinvoinnista ja sen parantamisesta. Olemme valinneet tuotteet niin kouluttajien kuin asiakkaidenkin kokemusten sekä toiveiden mukaan. Meiltä saat vain tuotteita, jotka ovat työmme ja harrastuksiemme kautta tulleet meille tutuiksi ja joita voimme hymyssäsuin suositella asiakkaillemme.

Tervetuloa mukaan rentoon porukkaan!

Lohjan Koirakeskus Oy (2540687-5)
Sampokuja 3, 08680 Lohja

info@lohjankoirakeskus.fi

Sanna Rojola 
Kouluttaja / Osakas
041-4994420

Susanna Gustafsson
Kouluttaja / Osakas
050-4907892