Nose Work- vakioryhmä   
Voit tulla mukaan Nose Work vakioryhmiin mikäli olet käynyt alkeis- ja jatkokurssin tai hankkinut vastaavat taidot muualla. 

Vakioryhmässä treenaaminen mahdollistaa yksilöllisen ja pitkäjänteisen koulutuksen suunnittelun niin, että harjoittelu vie koirakkoa eteenpäin. 
Vakioryhmään osallistuminen ei tietenkään vaadi kokeissa käymistä, mutta olisi toivottavaa, että osallistujilla on halu kehittyä ja edistyä ja myös harjoitella opeteltavia asioita tuntien välillä. 

Vakioryhmäpaikka on "vakituinen" eli jatkuu viikoittain koko kauden (syyskausi vk 32 - vk 51/52, kevätkausi vk 1/2 - vk 22). Vakioryhmät laskutetaan kauden alussa ja maksaa voi kolmessa erässä. Voit maksaa koko kauden myös näiden sivujen kautta. Jos et jonain kertana pääse paikalle, voit myydä paikkasi esimerkiksi Facebook- tai whatsapp -ryhmissämme. Jos haluat jättää paikkasi, on siitä ilmoitettava kaksi (2) viikkoa ennen viimeistä kertaasi, jotta ehdimme myydä paikkasi edelleen.

HUOM! VAKIORYHMÄÄN TULEE ILMOITTAUTUA ENSISIJAISESTI SPOSTITSE (info@lohjankoirakeskus.fi). Tällä hetkellä ryhmät ovat pääsääntöisesti täynnä voit kuitenkin ilmoittautua varasijalle, jolloin sinulle ilmoitetaan heti paikan vapauduttua. Kerrothan spostissa tasosi ja ensisijaisen ryhmän, eli ajan joka sinulle sopisi.


syyskuu
lokakuu
marraskuu
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.