Yksityiskoulutus


Onko kontaktissa parantamisen varaa? Eikö koiran motivointi onnistu? Tai tuntuuko että tarvitset tarkempia neuvoja harrastamassanne lajissa? Yksityiskoulutuksessa saat kouluttajalta juuri teille mietityt neuvot ja ohjeet. Voit varata yhden tai useammankin tunnin, jolloin hyödyt yksäripakettiemme halvemmista hinnoista.

Voit tulla yksityistunnille hiomaan esimerkiksi seuruuta, harjoittelemaan noutoa, pohtimaan kisasuorituksen rakentamista, treenaamaan ilmaisua varmaksi tai hakemaan apua sopivan viretilan löytämiseen.

Yksärit sopivat myös uuden pennun omistajalle, jos esimerkiksi pentu on ensimmäisesi tai jos tuntuu, että juuri tämän pennun kanssa tarvitset enemmän tukea.

Voit varata ajan yksityiskoulutukseen, joka räätälöidään juuri teidän tarpeitanne vastaavaksi. Yksityistunteja voit varata myös kaverin tai kavceriporukan kanssa yhdessä

Yksityistunnin hinta on Koirakeskuksen hallilla 60€/45min
Kouluttajan tullessa kotiisi lisäämme hintaan kilometrikorvauksen 0,43€/km

Pentupaketti: 3 x 45 min. 160e
Harrastuspaketti: 2 x 45 min. 110e tai 3 x 45 min. 160e

Varaa aika täältä

Voit tilata yksityiskoulutuksen myös puhelimitse tai sähköpostilla.  Jos haluat järjestää koulutuspäivän tai -tapahtuman kannattaa kysyä tarjous koulutus- ja luentopaketeistamme!
Sanna 041-4994420
Susanna 050-4907892
info@lohjankoirakeskus.fi