Rally-tokon vakioryhmät   
Rally-tokon vakioryhmiä on useita eri tasoisia ALO/AVO, AVO/VOI tai VOI/MES Voit tulla mukaan ALO/AVO ryhmään alkeis- ja jatkokurssin käytyäsi tai jos jo osaat rallytokon perusasiat. Koirakot treenaavat enemmän tai vähemmän tavoitteellisesti. Voit siis tulla harrastamaan ihan omaksi ja koirasi iloksi mutta myös kisaaminen mielessä.
Vakioryhmäpaikka on "vakituinen" eli jatkuu viikoittain koko kauden (syyskausi vk 32 - vk 51/52, kevätkausi vk 1/2 - vk 22). Vakioryhmät laskutetaan kauden alussa ja maksaa voi kolmessa erässä. Voit maksaa koko kauden myös näiden sivujen kautta. Jos et jonain kertana pääse paikalle, voit myydä paikkasi esimerkiksi Facebook- tai whatsapp -ryhmissämme. Jos haluat jättää paikkasi, on siitä ilmoitettava kaksi (2) viikkoa ennen viimeistä kertaasi, jotta ehdimme myydä paikkasi edelleen. 
HUOM! VAKIORYHMÄÄN TULEE ILMOITTAUTUA ENSISIJAISESTI SPOSTITSE (info@lohjankoirakeskus.fi). Älä siis varaa paikkaa, ennen kuin olet keskustellut asiasta kouluttajien kanssa. Tällä hetkellä ryhmät ovat pääsääntöisesti täynnä voit kuitenkin ilmoittautua varasijalle, jolloin sinulle ilmoitetaan heti paikan vapauduttua. Kerrothan spostissa tasosi ja ensisijaisen ryhmän, eli ajan joka sinulle sopisi.

elokuu
tammikuu


Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.