Pentukurssi

Kategoria
 
Ajanjakso
16.10. - 13.11.23
 
Ajat
maanantaisin, 17:30-18:30
 
Sijainti
Sampokuja 3, Muijala
 
Runko
5 käytäntötuntia
 
Hinta
EUR 130.00 (sis. alv. 24.0%)
 
Kouluttaja
 
Osallistujat
maks. 5Täynnä
 
Maksu luontoisetupalveluilla sallittu
ei
 
Koulutuspäivät
16.10.
23.10.
30.10.
06.11.
13.11.
 

Pentukurssilla ei opeteta vain pentua vaan mitä suurimmassa määrin myös omistajaa. Niinpä  kurssiin kuuluu sekä Miten koira oppii? - verkkoluento että kattava kirjallinen ohjemateriaali, josta löydät myös video-ohjeet kurssin harjoituksiin. Materiaalien avulla harjoittelu onnistuu myös kotona niin kurssin aikana kuin sen jälkeenkin!  Alle 4 kuukauden ikäisille pennuille suosittelemme Eskaria.

Pyrkimyksenä on rakentaa sinusta ja pennustasi tiimi, joka oppii yhdessä ja opettaa toinen toistaan. Kun opit tuntemaan pentusi, ymmärrät miten se oppii ja miksi se käyttäytyy kuten käyttäytyy, osaat myöhemminkin opettaa sille arjessa tärkeitä asioita ja selviätte myös mahdollisista eteen tulevista haasteista paremmin.

Pentukursseja on kahdenlaisia. Perus pentukurssi sisältää viisi käytännön harjoituskertaa ja Pentujen oppikoulu taas yhdeksän. Oppikoulusta Oppikoulu on siis pentukurssi, jossa olemme varanneet pidemmän ajan perustaitojen opettelemiseen ja hiomiseen. Yhdeksässä viikossa aikaa on muuhunkin kuin vain asioiden pintaraapaisuun, joten sinä ja pentusi saatte todella kattavat eväät sujuvaan yhteiselämään. !

Molemmilla kursseilla opitaan perustaitoja, kuten luopumista, rauhoittumista, hihnakävelyn ja luoksetulon alkeita, ja käydään läpi erilaisia arkielämän tilanteita joissa niistä on hyötyä.

  • Sisältö: käytännön harjoitukset, kirjallinen materiaali videoineen sekä Miten koira oppii -verkkoluento, johon saat linkin kurssikirjeen mukana.  
  • Kesto: 5 viikkoa tai 9 viikkoa
  • Ryhmäkoko: maks. 5 koirakkoa

Kurssilla opetettavia asioita tulee harjoitella myös kotona. Tervetuloa mukaan!

Peruutusehtojemme mukaisesti perustaitokursseillamme (pentukurssit, junnukurssi, perhekoiran perustaidot) voit korvata ajoissa ilmoitetuista poissaoloista veloituksetta yhden poissaolokerran korvaustunnilla 4kk sisään kurssin alkamisesta. Korvauskerta tulee varata itse ja ilmoittautuminen on sitova. Voit ilmoittautua korvaustunnille TÄÄLTÄ 

Lue lisää...Lue vähemmän...
Kurssi on täynnä, mutta voit ilmoittautua jonoon.
Kurssiin ilmoittautuaksesi, ilmoita tietosi tai kirjaudu sisään, jos sinulla on jo tili
Kirjaudu sisään Google:in, Facebook:in, Twitter:in tai Linkedin:in kautta

    


Tai käytä doggso tunnuksiasi
Anna tietosi. Pakolliset tiedot merkittu * merkillä
Sinun pitää lisätä tietoja ainakin yhdestä koirasta.