Ajankohtaista

Taas on yksi talvi takana ja tulossa ihana aurinkoinen kesä täynnä koiramaista puuhaa: lenkkeilyä metsissä, uimista järvissä ja miksei ojissakin, maailman tarkkailua, tutkimista ja tietenkin uusien juttujen opettelua! Myös Koiriksen kesäkauden kurssit ovat myynnissä ja täyttyvätkin kovaa vauhtia. 

Koska myös te, ihanat asiakkaamme lomailette, eikä lomalainen halua välttämättä sitoutua kokonaiseen pitkään kurssiin, olemme suunnitelleet teitä varten yksittäisiä treenikertoja niin lajitreeneihin kuin eri arkitaitojen hiomiseen. Sieltä löytyy niin rallyn kuin agilitynkin ratatreeniä ja nosen workin yksittäisiä tunteja sekä arkitaitoihin keskittyviä teematunteja. Yksittäiset tunnit löytyvät kaikki kootusti täältä https://www.lohjankoirakeskus.fi/fi/koulutus/yksittaiset

Kesällä on myös tuttuun tapaan leirejä ja viikonloppukoulutuksia. Kesäkuun lopulla on tuttuun tapaan Kepparileirija heinäuun lopulla nuuskutellaan Noseviikonlopun merkeissä.

Tiimiin on liittynyt myös uusi kouluttaja Seija Mämmelä, joka kouluttaa agilitya, hoopersia rally-tokoa, tokoa ja jäljestystä. Seijan myötä Hoopers onkin palannut valikoimiimme ja suunnitteilla on sille oma vakioryhmäkin. 

Koirislaiset lomailevat pääsääntöisesti heinäkuussa. Poikkeuksena Sanna, jonka loma on jo kesäkuussa ja Seija, joka kouluttaa läpi kesän. Tuttuun tapaan voit myös varata aikoja yksityiskoulutuksiin tai ongelmakoirakonsultaatioihin. Nämä tapahtuvat toiveesi mukaan joko hallilla, kotonasi tai etänä. Ongelmakäytöksissä sinua auttavat pääsääntöisesti Sanna tai Susanna. Ota yhteyttä joko nettisivujen kaavakkeen kautta, sähköpostitse (info@lohjankoirakeskus.fi) tai puhelimella (Sanna 041-4994420 Susanna 050-4907892), niin räätälöidään juuri teille sopiva paketti!

Ihanaa loppukesää!
T. Sanna, Susanna ja muu Koiriksen väki
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.