Heidi Pehkonen
Eläintenkouluttaja (AT)
Olen Heidi Pehkonen Lohjalta.
Ensimmäinen koira tuli perheeseemme kun olin 3-vuotias ja siitä asti on taloudesta aina koira löytynyt, oman koiran ostin heti kun muutin pois kotoa ja sen jälkeen niitä onkin aina taloudessa 1-3 kpl löytynyt :)
Tällä hetkellä kanssani asustaa kaksi amsatffia Vicky (12/18) ja Väinö (04/20). 
Omien koirien harrastuksiin kuuluu tällä hetkellä molempien koirien kanssa nose work, vanhemman koiran kanssa lisäksi aloitettu jäljestys, nuoremman koiran kanssa nose workin lisäksi harjoittelemme agility-juttuja sekä koirajumppaa/doboa.
Niin kauan kun muistan, olen eläinalalle halunnut, päädyin kuitenkin ihan toiselle alalle peruskoulun jälkeen, mutta aina on mielessä pyörinyt eläinkuviot enemmän tai vähemmän.
Elämäntilanteen muuttuessa päätin hakeutua kouluun ja nimenomaan eläinalalle, ja onnekseni minut valittiinkin opiskelemaan Nummelan Luksiaan eläintenhoidon ammattitutkintoon, jossa valitsin osaamisalaksi eläinten kouluttamisen. Tässä sitä nyt vihdoin ollaan, eläintenkouluttajan ammattitutkinto suoritettuna (01/2020) kohti uusia haasteita! 
Pyrin osallistumaan mahdollisimman monille luennoille ja webinaareihin koskien eri aiheita eläintenkoulutuksessa lisäten omia taitoja ja oppien uutta.
Opiskelen tällä hetkellä Suomen eläinkoulutuskeskuksessa hajutyöskentelyn syventäviä opintoja.
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.