Heidi Pehkonen
Eläintenkouluttaja (AT)
Saat Heidin kiinni osoitteesta heidi.pehkonen@lohjankoirakeskus.fi

Olen Heidi Pehkonen Lohjalta. Ensimmäinen koira tuli perheeseemme kun olin 3-vuotias ja siitä asti on taloudesta aina koira löytynyt, oman koiran ostin heti kun muutin pois kotoa ja sen jälkeen niitä onkin aina taloudessa 1-3 kpl löytynyt :)
Tällä hetkellä kanssani asustaa kaksi amstaffia Vicky (12/18) ja Väinö (04/20) sekä uusin tulokas kääpiöbullterrieri Vappu (11/22).

Omien koirien harrastuksiin kuuluu tällä hetkellä molempien amstaffien kanssa nosework, toisen kanssa käymme myös agilityssa. Ja käydään myös molempien kanssa milloin missäkin kurssilla kokeilemassa vähän eri lajeja. 

Niin kauan kun muistan, olen eläinalalle halunnut, päädyin kuitenkin ihan toiselle alalle peruskoulun jälkeen, mutta aina on mielessä pyörinyt eläinkuviot enemmän tai vähemmän. Elämäntilanteen muuttuessa päätin hakeutua kouluun ja nimenomaan eläinalalle, ja onnekseni minut valittiinkin opiskelemaan Nummelan Luksiaan eläintenhoidon ammattitutkintoon, jossa valitsin osaamisalaksi eläinten kouluttamisen.


  • Eläintenkouluttajan ammattitutkinto suoritettu Luksiassa valmistuen 01/2020.
  • Hajutyöskentelyn syväntävät opinnot suoritin hyväksytysti Suomen eläinkoulutuskeskuksella valmistuen 12/2022.

Pyrin osallistumaan mahdollisimman monille luennoille ja webinaareihin koskien eri aiheita eläintenkoulutuksessa lisäten omia taitoja ja oppien uutta.

tammikuu
helmikuu
maaliskuu
huhtikuu
toukokuu
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.