Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
Share |

Hei ihanat asiakkaamme!

Koirakeskuksen kurssitoiminta jää tauolle huomisesta keskiviikosta 25.3 alkaen. Keskenjääneiden ja peruutettujen kurssien osalta lähetämme jokaiselle henkilökohtaisen sähköpostin (tarkistattehan roskapostikansionne, siltä varalta, että viesti eksyy sinne). Pyrimme tarjoamaan useita erilaisia vaihtoehtoja näiden kurssien osallistujille, jotta koulutus ja harjoittelu voisivat jatkua tilanteesta huolimatta.

Tarjoamme etäkoulutusta niin arjen taitojen kuin harrastuslajienkin treenaamiseen. Myös ongelmakoirakoulutuksia on tarjolla etänä. Ota yhteyttä joko nettisivujen kaavakkeen kautta, sähköpostitse (info@lohjankoirakeskus.fi) tai puhelimella Sanna 041-4994420 Susanna 050-4904972 niin räätälöidään juuri teille sopiva paketti!


Nauttikaa auringosta ja lenkeistä koiranne kanssa!

T: Sanna, Susanna ja muu Koiriksen väki 

Tervetuloa Lohjan Koirakeskuksen sivuille! 

Sivuiltamme löydät kaikki Koirakeskuksen palvelut. Kurssit ja tapahtumat löytyvät kätevästi kurssikalenterista, jos taas haluat tarkempaa tietoa kurssitarjonnasta ja kurssien sisällöstä kannattaa suunnistaa kurssikuvauksiin.  Seuraavaksi alkavia kursseja voit tarkastella täällä.

Järjestämme kursseja aivan pienistä pennuista aikuisille ja jopa seniori-ikään ehtineille koirille. Vastoin sanalaskua, myös vanhat koirat oppivat uusia temppuja ja koulutus voikin toimia mukavana aktivointina koiralle, jonka liikkuminen ulkona ei kenties ole enää entisenlaista. Jos et ole aivan varma mikä kurssi sopisi juuri teille parhaiten, ota yhteyttä kouluttajaan niin mietitään asiaa yhdessä!

Koulutuksemme perustuvat koiran motivoimiseen, toivottujen käytösten vahvistamiseen, koiran omaan oivaltamiseen ja kouluttajan taitojen kehittämiseen. Pakottaminen, komentelu tai fyysisten rankaisuiden käyttö eivät kuulu työkalupakkiimme. Päämääränä on koira, jonka kanssa arki sujuu, harrastaminen on rentoa ja haasteiden kohtaaminen helppoa. Olemme tutkinnon suorittaneita eläintenkouluttajia (Eläintenkouluttaja AT) ja sitoutuneet noudattamaan Suomen Eläintenkouluttajien eettisiä sääntöjä.

Kurssien lisäksi hallillamme on pieni koiratarvike kauppa, jonka tuotteet löytyvät myös netistä ja voit tilata niitä kotiisi verkkokauppamme kautta. Voit myös vuokrata hallia joko omaa harjoitteluasi varten tai vaikka erilaisiin tapahtumiin. Tarjolla on kertavuokrauksien lisäksi myös kuukausikortti.

Kauppamme tuotteet lähtevät koiran hyvinvoinnista ja sen parantamisesta. Olemme valinneet tuotteet niin kouluttajien kuin asiakkaidenkin kokemusten sekä toiveiden mukaan. Meiltä saat vain tuotteita, jotka ovat työmme ja harrastuksiemme kautta tulleet meille tutuiksi ja joita voimme hymyssäsuin suositella asiakkaillemme. 

Tervetuloa mukaan!

Sanna ja Susanna

YKSARI.jpg
KURSSIT.jpg
HALLI.jpgkauppa.jpg

       

Kurssi- ja tapahtumakalenteri