Mitä asiakkaamme sanovat

" "Seija on ihana, lämmin ja ammattitaitoinen kouluttaja! Positiivinen ote koiriin ja lämmin suhtautuminen koirien omistajiin!""
Pentuagility, 22.02.2024
""
Pentuagility, 22.02.2024
"  "Seijan tunneilla oli rento, hyväntuulinen ja hyväksyvä ilmapiiri. Opetus on selkeää ja Seija osaa ottaa hyvin huomioon erilaiset koirat ja omistajat. Itse mietin kehtaanko/voinko kurssille osallistua kiihtyvän (sosiaalisen) nuoren uroskoiran kanssa. Mutta mekin pärjäsimme tunneilla rennon ilmapiirin ja vinkkien avulla ja koiran ja minun yhteistyö parani, koimme onnistumisia. Koin tärkeäksi sen, että ääneen sanottiin ettei maailma siihen kaadu jos nyt sattuisikin joskus haukahtamaan, ei ole maailman ainoa koira joka on haukkunut. Pienellä asialla sai omistajan vähän rentoutumaan ja selvittiin lähes ilman kiihtymisiä.""
Rally-tokon alkeiskurssi, 23.02.2024
"  "Iso kiitos erinomaisesta koulutuksesta. Aiheet olivat hyödyllisiä ja jokainen koulutuskerta sopivasti erilainen. Kouluttaja Seija oli erittäin ammattitaitoinen, myötäeläva ja ymmärtäväinen. Koulutus oli yhteisöllistä ja keskustelevaa, mistä pidin. Sain paljon ja koirani sai paljon kurssista. Hyvät eväät kotikoulutukselle jatkossa. Suosittelen lämpimästi.""
Pentukurssi, 15.03.2024
"  "Sanat ei riitä kertomaan, kuinka kiva kurssi oli Sekä minä että koira tykättiin ja nautittiin tosi kovin! Ja Nina on ihan paras kouluttaja ❤️""
Henkilöetsinnän alkeet, 30.03.2024
"Loistava ohjaaja Nina, joka osasi katsoa jokaista koiraa yksilönä ja erilaisina oppioina. Osattiin myös perustella kaikki opetettu miksi asiat tehdää näin ja mitä hyötyä siitä on tulevaisuudessa. Myös ohjaajan oppinen otettiin huomioon loistavasti"
TOKOalkeet, 11.01.2023
"Nina on loistava kouluttaja, ammattitaitoinen ja hyvä koiratuntemus. Sain myös yksilöllistä neuvoa kuinka kouluttaa koirani."
TOKOalkeet, 18.10.2022
"  "Agilityn jatkokurssi oli erittäin hyvä. Mentiin aina suoraan asiaan ja ehdittiin tehdä tunneilla paljon. Edistyttiin koiran kanssa rutkasti ja saatiin hyviä ohjeita mitä kotona kannattaa treenata. Liisa oli ohjaajana selkeä ja ammattitaitoinen, mielellään uudestaankin menemme hänen vetämille kursseille." "
Agilityn jatkokurssi, 06.02.2022
""Sanna on paras kouluttaja, jonka kurssilla olen käynyt. Luento oli mahtava pohja kurssille. Kiva ja positiivinen koirakoulu ""
Pennusta harrastuskaveriksi, 22.09.2021
""Karitan tunneilla on ihana käydä, hän osaa todella kivasti mukauttaa tuntien sisällöt kaikille sopiviksi ja olemme päässeet treenaamaan koiratanssia todella monipuolisesti! Pelkkiä kehuja täältä suunnalta :-)""
Koiratanssin vakioryhmä, 16.08.2022
""
Arkitaitoja ja harrastuslajeja - vakioryhmä, 15.02.2022
"Nina on superkouluttaja, jonka kursseille on aina kiva osallistua! Ottaa yksilöllisesti huomioon koiran tilanteen ja ohjaa ja opastaa koiranomistajia kehittymään. Ja tietysti aina positiivisen vahvistamisen kautta. Kiitos taas! :)"
Nose Work jatkokurssi, 12.10.21
" Heidi huomioi ihanasti meidän jännäpaniikki-intoilija Tyyneä! Ja tsemppasi myös kivasti meitä omistajia. Suorituspaineet hälveni heti ensimmäisen tunnin myötä! Kiitos suuresti!"
Eskari , 15.01.2023
"Sanna on monipuolinen ja ammattitaitoinen kouluttaja, suora, reilu, rento, oma itsensä. Tunneiille on helppo tulla vaikka olisi itsellä huonompi päivä takana ja aina mieliala paranee treeneissä. Kiitos!"
Rally-tokon vakioryhmä, 29.05.2021
"  "Agilityn jatkokurssi oli erittäin hyvä. Mentiin aina suoraan asiaan ja ehdittiin tehdä tunneilla paljon. Edistyttiin koiran kanssa rutkasti ja saatiin hyviä ohjeita mitä kotona kannattaa treenata. Liisa oli ohjaajana selkeä ja ammattitaitoinen, mielellään uudestaankin menemme hänen vetämille kursseille.""
Agilityn jatkokurssi, 06.02.2022
"Heidille kiitokset mukavasta kurssista. Eteenpäin mentiin aina ilon ja positiivisuuden kautta."
Pentukurssi, 09.01.21
"Sannan tunneilla on aina tosi kiva käydä. Treenit ovat sopivan vaihtelevia ja Sanna osaa kiinnittää huomiota oikeisiin asioihin, oikealla tavalla. Sanna rocks!"
Rally-tokon vakioryhmä, 27.05.2021
"Kiitokset Stinalle ihan mahtavasta agilityn jatkokurssista. Täsmällistä toimintaa ja aika käytettiin tosi tehokkaasti hyväksi. Vaikeita asioita kerrattiin hienosti. Kerrassaan ihanat 10 kertaa saatiin nauttia."
Agilityn jatkokurssi, 18.01.2022
"Loistavan kouluttajan Sannan ohjauksessa olen oppinut valtavasti koirani kouluttamisesta, itsestäni, koirastani, ja olemme edistyneet huimasti. Ja mikä tärkeintä, Bono todella tykkää tulla tunneille ja sillä on kivaa!"
Rally-tokon vakioryhmä, 27.05.2021
" Minä olin oikein tyytyväinen, siinä huoma että henkilö ymmärsin koirasta, miksi ja miten, joku koira tekee juuri näin. Hyvä ja  ammattimainen."
Sienikurssi, 17.6.2021
"Tunneilla rento, kannustava tunnelma. Heidi on kouluttajana rauhallinen, positiivinen ja ammattitaitoinen ja antoi hyviä esimerkkejä koulutukseen. "
Junnukurssi, 20.02.21
"Tämä kurssi oli ehdottomasti yksi parhaista kursseista mitä ollaan käyty! Sain todella paljon konkreettisia työkaluja ja neuvoja koiran kouluttamiseen ja nyt on taas uskoa, että kyllä tästä vielä päästään eteenpäin. Suosittelen kurssia ehdottomasti jokaiselle reaktiivisen koiran omistajalle. Suuri kiitos Sannalle!""
Tarkkiskurssi, 01.11.20
"Olen vuosien varrella käynyt monella pentukurssilla, mutta tämä oli niistä aivan paras! Suosittelen kyllä kaikille tuttaville. 6 kertaa vaan tuntuu aika lyhyeltä, olisin mielelläni voinut jatkaa 2 -4 kertaa vielä. Sanna on loistava kouluttaja! Kiitos, meillä on ollut kivaa!"
Pennusta harrastuskaveriksi, 01.12.21
"Nina kouluttaja ohjasi henkilökohtaisesti ottaen huomioon koirien erilaisuuden. Neuvot olivat selkeitä, tarkkoja ja käytännönläheisiä. Kouluttaja myös kysyi meidän toiveitamme ja suunnitteli tunnit niiden mukaan. Opin valtavasti uutta ja niin myös koirani. Treeneihin oli aina mukava tulla! ❤️"
Pentujen oppikoulu , 04.10.21
"Tämä oli todella opettavainen, kiva ja selkeä kurssi! Täysi kymppi kouluttajalle. Kiitos Christina! "
Agilityn alkeiskurssi, 17.08.21