Mitä asiakkaamme sanovat
"Sanna on paras kouluttaja, jonka kurssilla olen käynyt. Luento oli mahtava pohja kurssille. Kiva ja positiivinen koirakoulu"
Pennusta harrastuskaveriksi, 22.09.2021
"Sanna on monipuolinen ja ammattitaitoinen kouluttaja, suora, reilu, rento, oma itsensä. Tunneiille on helppo tulla vaikka olisi itsellä huonompi päivä takana ja aina mieliala paranee treeneissä. Kiitos!"
Rally-tokon vakioryhmä, 29.05.2021
"Sannan tunneilla on aina tosi kiva käydä. Treenit ovat sopivan vaihtelevia ja Sanna osaa kiinnittää huomiota oikeisiin asioihin, oikealla tavalla. Sanna rocks!"
Rally-tokon vakioryhmä, 27.05.2021
"Loistavan kouluttajan Sannan ohjauksessa olen oppinut valtavasti koirani kouluttamisesta, itsestäni, koirastani, ja olemme edistyneet huimasti. Ja mikä tärkeintä, Bono todella tykkää tulla tunneille ja sillä on kivaa!"
Rally-tokon vakioryhmä, 27.05.2021
" Minä olin oikein tyytyväinen, siinä huoma että henkilö ymmärsin koirasta, miksi ja miten, joku koira tekee juuri näin. Hyvä ja  ammattimainen."
Sienikurssi, 17.6.2021
"Heidille kiitokset mukavasta kurssista. Eteenpäin mentiin aina ilon ja positiivisuuden kautta. "
Pentukurssi, 09.01.21
"Tunneilla rento, kannustava tunnelma. Heidi on kouluttajana rauhallinen, positiivinen ja ammattitaitoinen ja antoi hyviä esimerkkejä koulutukseen. "
Junnukurssi, 20.02.21
"Tämä kurssi oli ehdottomasti yksi parhaista kursseista mitä ollaan käyty! Sain todella paljon konkreettisia työkaluja ja neuvoja koiran kouluttamiseen ja nyt on taas uskoa, että kyllä tästä vielä päästään eteenpäin. Suosittelen kurssia ehdottomasti jokaiselle reaktiivisen koiran omistajalle. Suuri kiitos Sannalle!""
Tarkkiskurssi, 01.11.20
"Olen vuosien varrella käynyt monella pentukurssilla, mutta tämä oli niistä aivan paras! Suosittelen kyllä kaikille tuttaville. 6 kertaa vaan tuntuu aika lyhyeltä, olisin mielelläni voinut jatkaa 2 -4 kertaa vielä. Sanna on loistava kouluttaja! Kiitos, meillä on ollut kivaa!"
Pennusta harrastuskaveriksi, 01.12.21
"Nina on superkouluttaja, jonka kursseille on aina kiva osallistua! Ottaa yksilöllisesti huomioon koiran tilanteen ja ohjaa ja opastaa koiranomistajia kehittymään. Ja tietysti aina positiivisen vahvistamisen kautta. Kiitos taas! :)"
Nose Work jatkokurssi, 12.10.21
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.