Ajankohtaista

Syksy on saapunut myös Koirikselle ja vakioryhmätkin on pyörineet jo useamman viikon. Syksyn lukujärjestys näyttää taas tosi kivalta. On perustaitoja, erikoiskursseja, harrastuslajeja ja monenlaisia yksittäisiä tunteja. 

Kristel palaa kesätauolta pitämään noutajille suunnattuja kursseja lokakuussa, joten tulossa on paitsi noutajien vakkariryhmä, myös kursseja noutajapennuille ja peruskursseja aikuisille noutajille. Nenäkoirille on syksyllä jälkikursseja ja Ninan suositut hakukurssit jatkuvat tietenkin myös. Loppukeväästä Sanna Mikkola aloitti kouluttamaan meillä näyttelyjuttuja, ja Sannan näyttelykurssit jatkuvat sunnuntaisin myös syksyllä.

Vuorotyöläisten voi olla vaikea sitoutua usean viikon kestävään kurssiin, laitetaan lukkariin aina myös yksittäisiä tunteja niin eri harrastuslajeista kuin arkijutuistakin. Ne löytyvät kaikki samalta sivulta kohdasta Yksittäiset tunnit ja sinnekin voi laittaa itselleen kirjanmerkin, jotta ei jää huomaamatta, kun uusia yksittäisiä tunteja tulee myyntiin.

Muistutellaan vielä, että moni kurssi, varsinkin ne arvokkaammat, on mahdollista maksaa osissa! Jos sinulta ei siis heti löydy tarvittavaa rahasummaa, voit silti ilmoittautua. Muutenkin maksuasioissa kannattaa aina olla yhteydessä. Joustavuus kuuluu tiiviisti meidän arvoihimme ja toimintatapoihimme, joten rohkeasti vaan sähköpostia tulemaan, jos maksuasiat mietityttävät!

Koiris 10-vuotta!
On meillä erityisiäkin uutisia, Koiris nimittäin täyttää tänä vuonna 10 vuotta ja tätä täytyy tietenkin juhlistaa. Odotettavissa on syksyn mittaan varsinaisten juhlien lisäksi kaikenlaista muuta kivaa, kuten arvontoja, tarjouksia ja treenihaasteita.  Aiemmista tiedoista poiketen päätimme 10 - vuotis hjuhlien sijaan pitää11 -vuotis juhlat, koska mikäs sen mukavampaa kuin juhlistaa uuden kymmenvuotiskauden alkua!  Juhlan ajankohdasta ja ohjelmasta tiedotamme tarkemmin facessa ja instassa.

Sinun ei tarvitse vielä osata mitään, meidän tehtävämme on opettaa
Ja vielä lopuksi, muistakaa, että meille sinä ja koirasi voitte tulla juuri sellaisina kuin olette. Me emme arvostele koiria sen paremmin kuin omistajiakaan vaan jokainen koira on arvokas juuri sellaisena kuin se on, rodusta, iästä, ulkonäöstä ja käytöksestä riippumatta. Ja muistakaa myös itse olla ylpeitä koiristanne, ne kun kykenevät mitä uskomattomimpiin suorituksiin ihan vain selvitäkseen ihmismaailman arjesta.