Ajankohtaista

Kesälomat on suurimmaksi osaksi vietetty ja vaikka kesä ei vielä olekaan loppu, on Koiriksen syyskausi jo hyvässä vauhdissa. Gunnarlan halli on ollut koko pituudeltaan nyt kesän käytössä ja täytyy sanoa, että siellä on kyllä aivan mahtava treenata. Halli on valoisa, matto on mukava niin jalkojen kuin tassujenkin alla ja tilaakin on todella paljon. Agilitytesteet on nyt siirretty sinne Muijalasta ja kaikki aksakurssit ja agilityn vakioryhmät siirtyvät sinne. Myöhemmin syksyllä tulossa on uudet esteet, jotta saamme täyden varustuksen molempiin halleihin. Uuden hallin avajaiset pidetään 18.9 klo 11 alkaen ja luvassa on ainakin Koiratanssinäytös ja lajin esittely. Laittakaahan päivämäärä kalenteriin ja tapahtuma facebookissa seurantaan. https://www.facebook.com/events/424416149624451

Tiimiin on liittynyt jälleen pari uutta ihanaa kouluttajaa. Kerttu Kaikkonen kouluttaa lauantaisin agilitya ja arki-iltoina mm. perustaitokursseha ja rally-tokoa. Kristel Riissanen puolestaan on tullut mukaan erityisesti noutajiin liittyvän asiantuntemuksensa vuoksi ja pitää noutajakursseja niin pennuille kuin aikuisille koirillekin. 

Avajaisten lisäksi syksyksi on luvassa monenlaista tapahtumaa luennoista eri lajien epiksiin. Seuraa meitä facessa ja instassa niin saat aina ajankohtaiset tiedot tulevista tapahtumista. 

Tuttuun tapaan voit myös varata aikoja yksityiskoulutuksiin tai ongelmakoirakonsultaatioihin. Nämä tapahtuvat toiveesi mukaan joko hallilla, kotonasi tai etänä. Ongelmakäytöksissä sinua auttavat pääsääntöisesti Sanna tai Susanna. Ota yhteyttä joko nettisivujen kaavakkeen kautta, sähköpostitse (info@lohjankoirakeskus.fi) tai puhelimella (Sanna 041-4994420 Susanna 050-4907892), niin räätälöidään juuri teille sopiva paketti!

Ihanaa loppukesää!
T. Sanna, Susanna ja muu Koiriksen väki
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.