Ajankohtaista

Hei ihanat asiakkaamme!

Kesä on tullut ja koronarajoituksiakin aletaan vähitellen purkaa. Meillä se tarkoittaa sitä, että tunneille on taas tervetullut useampikin perheen jäsen aiemman yhden sijaan. Turvaväleistä tulee toki edelleen pyrkiä huolehtimaan ja maskin käyttöäkin suositamme edelleen, paitsi silloin kun tunnit pidetään ulkona. 

Kurssitoiminta jatkuu läpi kesän ja tarjolla on taas monenmoista kurssia.  Jos esim. loman takia näyttää siltä että yksi kurssikerta jäisi jostain kiinnostavasta kurssista käymättä kannattaa laittaa sähköpostia. Pyrimme löytämään kyllä korvaavan kerran!
Myös alkusyksyn kurssit ovat jo netissä, joten käykäähän katsomassa.

Jos toivekurssiasi ei juuri nyt ole tarjolla tai ne ovat täynnä voit näppärästi tilata sähköpostiisi tiedon uusista kursseista klikkaamalla kurssin nimen vierestä löytyvää kirjanmerkki-ikonia. Näin saat tiedon heti, kun uusi kurssi lisätään nettisivuille.

Tuttuun tapaan voit myös varata aikoja yksityiskoulutuksiin tai ongelmakoirakonsultaatioihin. Nämä tapahtuvat toiveesi mukaan joko hallilla, kotonasi tai etänä. Ongelmakäytöksissä sinua auttavat pääsääntöisesti Sanna tai Susanna.

Ota yhteyttä joko nettisivujen kaavakkeen kautta, sähköpostitse (info@lohjankoirakeskus.fi) tai puhelimella Sanna 041-4994420 Susanna 050-4907892 niin räätälöidään juuri teille sopiva paketti!

Myös Koiriksen henkilökunta lomailee. Sanna on lomalla kesäkuun ja Susanna, Nina ja Minna heinäkuun. Heidi puolestaan lomailee kesä- heinäkuun taitteessa. Stina kouluttaa muutamia viikkoja lukuunottamatta koko kesän, Heikki lomailee heinäkuussa, mutta Heikkiä tuuraa loman ajan Sara. 

Ihanaa kesää kaikille kaksi- ja nelijalkaisille asiakkaille! 

Sanna, Susanna ja muu Koiriksen väki
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.