Ajankohtaista

Hei ihanat asiakkaamme!

Eletään pimeintä syksyä ja ikävä koronatilannekin tuntuu taas pahenevan. Onneksi koiran kanssa puuhailu on edelleen turvallista ja toivomme, että myös koiraharrastustoiminta voisi jatkua tilanteesta huolimatta!

Jatkamme edelleen hallilla tehostettuja siivous- ja desinfiointitoimia ja kehotamme kaikkia jäämään kotiin, jos minkäänlaisia oireita ilmaantuu. Poikkeuksellisesti toivomme myös, että kursseille osallistuisi edelleen vain 1 henkilö/talous. Jos sinua askarruttaa kursseille osallistuminen, ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan tilanteestasi.

Ensi vuoden kurssitarjontaa päivitetään kovaa vauhtia nettiin. Jos et löydä sieltä vielä haluamaasi kurssia, tai kaikki toivekurssisi ovat täynnä voit näppärästi tilata sähköpostiisi tiedon uusista kursseista klikkaamalla kurssin nimen vierestä löytyvää kirjanmerkki-ikonia. Näin saat tiedon heti, kun uusi kurssi lisätään nettisivuille.

Talveksi on luvassa tuttujen arkitaito- ja lajikurssien lisäksi myös koko joukko erilaisia erikoiskursseja. Näiden lisäksi voit tuttuun tapaan varata aikoja yksityiskoulutuksiin tai ongelmakoirakonsultaatioihin. Nämä tapahtuvat toiveesi mukaan joko hallilla, kotonasi tai etänä. Ongelmakäytöksissä sinua auttavat pääsääntöisesti Sanna tai Susanna.


Ota yhteyttä joko nettisivujen kaavakkeen kautta, sähköpostitse (info@lohjankoirakeskus.fi) tai puhelimella Sanna 041-4994420 Susanna 050-4907892 niin räätälöidään juuri teille sopiva paketti!

Turvallista loppusyksyä toivottaen!
Koiriksen väki


T: Sanna, Susanna ja muu Koiriksen väki
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme sitoudut käyttämään evästeitä.