Ajankohtaista

Hei ihanat asiakkaamme!

Päivitämme kovaa vauhtia syksyn kurssitarjontaa nettiin. Tulossa on tuttujen arkitaito- ja lajikurssien lisäksi myös koko joukko erilaisia erikoiskursseja, seminaareja ja tapahtumia. Näiden lisäksi voit tuttuun tapaan varata aikoja yksityiskoulutuksiin tai ongelmakoirakonsultaatioihin. Nämä tapahtuvat toiveesi mukaan joko hallilla tai kotonasi. Ongelmakäytöksissä sinua auttavat pääsääntöisesti Sanna tai Susanna. 

Hallillamme jatketaan koronan vuoksi edelleen tehostettuja siivous- ja desinfiointitoimia ja kehotamme kaikkia jäämään kotiin, jos minkäänlaisia oireita ilmaantuu. Poikkeuksellisesti toivomme myös, että kursseille osallistuisi edelleen vain 1 henkilö/talous.

Jos sinua askarruttaa kursseille osallistuminen, ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan tilanteestasi.

Tarjoamme edelleen myös etäkoulutuksia niin arjen taitojen kuin harrastuslajienkin treenaamiseen. Myös ongelmakoirakoulutuksia on tarjolla etänä. Ota yhteyttä joko nettisivujen kaavakkeen kautta, sähköpostitse (info@lohjankoirakeskus.fi) tai puhelimella Sanna 041-4994420 Susanna 050-4907892 niin räätälöidään juuri teille sopiva paketti!

Nauttikaa kesästä ja yhteisestä ajasta koiranne kanssa!

T: Sanna, Susanna ja muu Koiriksen väki

Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme sitoudut käyttämään evästeitä.