Ajankohtaista

Hei ihanat asiakkaamme!

Talvi on tullut ja tänä vuonna se onkin ihan kunnon lumitalvi! Vaikka ulkoilu onkin aurinkoisina talvipäivinä nautinnollista, treenaaminen on huomattavasti hauskempaa sisällä. Kevään kursseja päivitetään jatkuvasti nettiin ja ne myös täyttyvät ennätysvauhtia, joten kurssipaikan varaamisessa kannattaa toimia nopeasti.  Jos et löydä sieltä vielä haluamaasi kurssia, tai kaikki toivekurssisi ovat täynnä voit näppärästi tilata sähköpostiisi tiedon uusista kursseista klikkaamalla kurssin nimen vierestä löytyvää kirjanmerkki-ikonia. Näin saat tiedon heti, kun uusi kurssi lisätään nettisivuille.

Kesää kohti mentäessä toivomme, että pystyisimme aloittamaan uudelleen myös koronan takia jäissä olleiden tapahtumien, kuten mätsärien ja epiksien järjestämisen, joten kannattaa pysyä kuulolla vaikka Facebookin kautta.

Jatkamme edelleen hallilla tehostettuja siivous- ja desinfiointitoimia ja kehotamme kaikkia jäämään kotiin, jos minkäänlaisia oireita ilmaantuu. Poikkeuksellisesti toivomme myös, että kursseille osallistuisi edelleen vain 1 henkilö/talous. Jos sinua askarruttaa kursseille osallistuminen, ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan tilanteestasi.

Tuttuun tapaan voit myös varata aikoja yksityiskoulutuksiin tai ongelmakoirakonsultaatioihin. Nämä tapahtuvat toiveesi mukaan joko hallilla, kotonasi tai etänä. Ongelmakäytöksissä sinua auttavat pääsääntöisesti Sanna tai Susanna.


Ota yhteyttä joko nettisivujen kaavakkeen kautta, sähköpostitse (info@lohjankoirakeskus.fi) tai puhelimella Sanna 041-4994420 Susanna 050-4907892 niin räätälöidään juuri teille sopiva paketti!

Aurinkoista kevättalvea toivottaen

Sanna, Susanna ja muu Koiriksen väki
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.