Sanna Mikkola
Kouluttaja

Minä olen eläin-ja ongelmakoirakouluttaja Sanna Mikkola Espoosta. Koirien hyvinvointi ja sujuva arki koiran kanssa ovat minulle sydämenasioita. Näihin olen perehtynyt juurta jaksaen vuosien varrella kouluttautumalla mm. Suomen Eläinkoulutuskeskuksessa, josta valmistuin vuonna 2010. Siitä asti olen toiminut koirien parissa antamalla käytösneuvontaa ja pitämällä erilaisia kursseja. Opetan myös Suomen Eläinkoulutuskeskuksessa tulevia kouluttajia niin verkossa, kuin käytännön koulutuksissakin.
 
Koiraharrastukseni alkoi vuonna 1997 Nelli-labradorin valloittaessa talomme ja elämämme ja labradorinnoutajat ovatkin kuuluneet elämääni ja perheeni elämään siitä lähtien. Kasvatustyöni alkoi vuonna 2003, jolloin ensimmäinen Snackbar´s pentue syntyi maailmaan. Kasvatan edelleen pienimuotoisesti peruslabradoreja kavereiksi aktiivisille ihmisille.
 
Koiraharrastusvuoteni kuluivat Tokon parissa ja koulutin aktiivisesti Lauttasaaren Koirakerhossa sekä Labradorinnoustajakerhossa yli kymmenen vuoden ajan. Koiraharrastus herätti tiedonhalun joka johti opintoihin eläinten kouluttamisessa ja koirien käyttäytymisessä ja tämä matka jatkuu edelleen.
 
Minusta koulutuksissa on tärkeää luoda iloinen, ystävällinen ja kannustava ilmapiiri, jossa jokainen oppija, niin ihminen kuin eläinkin, tuntee olonsa turvalliseksi.
 
Olen Eläinkouluttajakillan jäsen ja allekirjoittanut Suomen Eläintenkouluttajat Ry: n eettiset säännöt, joita myös noudatan.
 
Nähdään kursseilla!
 
T. Sanna Mikkola
Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.