Eskari   
Kurssi on tarkoitettu 2kk - 4kk ikäisille pikkupennuille ja muista kursseistamme poiketen voit osallistua ennen ensimmäistä rokotusta. Pentukoirien sosiaalistaminen on tärkeä osa koiran elämänkaarta. Jos tämä vaihe jää puutteelliseksi, se aiheuttaa suurella todennäköisyydellä ongelmia tulevaisuudessa. Koiranpentujen pääasiallinen sosiaalistuminen tapahtuu alle 4kk:n iässä. Siksi aivan pientäkin pentua on tärkeää kouluttaa alusta asti, jotta käyttäytyminen kehittyisi haluttuun suuntaan. Kurssilla pentukoirat saavat mahdollisuuden sosiaalistua ja oppia koirien elekieltä. Pennun omistajat saavat apua koiranpennun sosiaalistamiseen ja koulutukseen.
Pennun kanssa harjoitellaan mm. kontaktia ja luopumista. ​Pentuja totutetaan käsittelyyn ja pohditaan miten opettaa pentu parhaiten selviämään erilaisista arjen kohtaamisista sekä toisten koirien että vieraiden ihmisten kanssa. Esikoulussa omistaja saa tietoa pennun kehityskausista, varhaisten kokemusten tärkeydestä sekä oppimisen perusteista ja pennut pääsevät tuntien lopuksi mahdollisuuksien mukaan myös leikkimään keskenään. 
​ 
Ennen varsinaisia sosiaalistamis- ja koulutuskertoja kurssiin kuuluu luento. Luennolle tullaan ilman pentua ja voit luennolle voit tulla jo vaikka pentu ei vielä olisi kotiutunutkaan. Luennon lisäksi kurssiin kuuluu 3 sosiaalistamis- ja harjoituskertaa joiden lisäksi taitoja voi käydä harjoittelemassa järjestämässämme pentuleikkikoulussa kurssin ajan. Jokainen kurssilainen saa kurssin tueksi maistuvia herkkuja pennulleen sekä naksuttimen.

Kurssille on tervetullut koko perhe! 

Sisältö: luento ja 3 harjoituskertaa, kirjallinen materiaali, vapaa pääsy pentuleikkikouluun kurssin ajan sekä naksutin ja herkkuja pienelle pennulle.
Kesto: 4 viikkoa
Ryhmäkoko: Kurssille otetaan max. 6 pentua
Yli 4 kuukauden ikäiset pennut ovat tervetulleita Pentukursseillemme.

lokakuu
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.