Eskari   
Kurssi on tarkoitettu 2kk - 4kk ikäisille pikkupennuille ja muista kursseistamme poiketen voit osallistua ennen ensimmäistä rokotusta. Pentukoirien sosiaalistaminen on tärkeä osa koiran elämänkaarta. Jos tämä vaihe jää puutteelliseksi, se aiheuttaa suurella todennäköisyydellä ongelmia tulevaisuudessa. Koiranpentujen pääasiallinen sosiaalistuminen tapahtuu alle 4kk:n iässä. Siksi aivan pientäkin pentua on tärkeää kouluttaa alusta asti, jotta käyttäytyminen kehittyisi haluttuun suuntaan.  Yli 4 kuukauden ikäiset pennut ovat tervetulleita Pentukursseillemme.

Kurssilla pentukoirat saavat mahdollisuuden sosiaalistua ja oppia koirien elekieltä. Pennun omistajat taas saavat oppia ja apua koiranpennun sosiaalistamiseen ja koulutukseen.  Pennun kanssa harjoitellaan mm. kontaktia ja luopumista. ​Pentuja totutetaan käsittelyyn ja pohditaan miten opettaa pentu parhaiten selviämään erilaisista arjen kohtaamisista sekä toisten koirien että vieraiden ihmisten kanssa. Eskarissa omistaja saa tietoa pennun kehityskausista, varhaisten kokemusten tärkeydestä sekä oppimisen perusteista ja pennut pääsevät tuntien lopuksi mahdollisuuksien mukaan myös leikkimään keskenään. 
​ 
Kurssi alkaa luennolla, jonne tullaan ilman pentua. Voit siis aloittaa kurssin, vaikka pentu ei vielä olisi kotiutunutkaan. Luennon lisäksi kurssiin kuuluu 3 käytännön harjoituskertaa, joiden lisäksi sosiaalisia taitoja voi käydä harjoittelemassa järjestämässämme pentuleikkikoulussa kurssin ajan. 

Kurssille on tervetullut koko perhe! 

Eskarin jälkeen voit suunnata Pentukurssille tai Pentujen oppikouluun, joka on pentukurssin pidempi versio. Jos suunnittelet harrastusuraa, kannattaa aloittaa Pennusta harrastuskaveriksi kurssilta tai suunnata suoraan eri lajien pennuille tarkoitetuille kursseille, kuten Pentuagiin tai Pikkuetsiviin. 

Sisältö: luento ja 3 harjoituskertaa, kirjallinen materiaali sekä vapaa pääsy pentuleikkikouluun kurssin ajan.
Kesto: 4 viikkoa
Ryhmäkoko: Kurssille otetaan max. 5 pentua


lokakuu
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.