Pennusta harrastuskaveriksi   
Jos suunnitelmissa alkaa harrastaa pentusi kanssa jotain tiettyä lajia ja haluat varmistaa, että harrastuskoiralta vaadittavat taidot, kuten erilaiset palkkaustavat, rauhoittuminen tai häiriönsieto tulevat huolellisesti treenattua jo alusta asti, tämä kurssi sopii varmasti sinulle.

Kurssilla harjoitellaan arkitaitojen lisäksi myös erityisesti harrastuksissa vaadittavia taitoja. Opettelemme erilaisten palkkojen hyödyntämistä ja etäpalkkausta. Treenaamme erilaisten kohteiden käyttöä ja tätä kautta opetamme koiraa oppimaan. Kehitämme koirien häiriönsietoa, kykyä rauhoittua harjoitusten välissä ja pyrimme hakemaan harjoittelulle otollista viretilaa. Näistä taidoista on hyötyä niin agilityssä, tokossa, rally-tokossa kuin tottiksessakin. Kurssilla pääset hankkimaan useissa lajeissa vaadittavia perustaitoja ja kun sitten löydät sen oman lajisi, ovat perusasiat jo hallinnassa ja pääset suoraan treenaamaan itse lajia.

Sisältö: 6 käytännön harjoituskertaa, Miten koira oppii - verkkoluento sekä kirjallinen materiaali
Kesto: 6 viikkoa
Ryhmäkoko: Kurssille otetaan max. 4 koirakkoa 

Peruutusehtojemme mukaisesti perustaitokursseillamme (pentukurssit, junnukurssi, perhekoiran perustaidot) voit korvata ajoissa ilmoitetuista poissaoloista veloituksetta yhden poissaolokerran korvaustunnilla 4kk sisään kurssin alkamisesta. Korvauskerta tulee varata itse ja ilmoittautuminen on sitova. Voit ilmoittautua korvaustunnille täältä.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.