Aurinkoinen Nose Work päivä   
Tervetuloa NoseWork päivään!

Vuoden ensimmäisen Nosepäivän teemana on motivaation lisääminen etsintään ja ilmaisun varmuuden kasvattaminen. Mietimme miten etsintäalueista voisi muokata niin, että ne olisivat mahdollisimman mielenkiintoisia koiralle, käymme läpi palkkaustekniikoita ja teemme erilaisia ilmaisuharjoituksia. 

Päivän aikana teitä ohjaa kaksi kouluttajaa (Susanna Gustafsson ja Sanna Rojola).  Osallistujat jaetaan kahteen ryhmään ja molemmat  ryhmät treenaavat sekä Sannan että Susannan kanssa. Osallistujat saavat päivän aikana työskennellä myös pareittain (kouluttajien tuella toki), jolloin jokainen pääsee miettimään, suunnittelemaan ja analysoimaan itse omia treenejään parin kanssa. Paritreenit auttavat viemään päivän oppeja paremmin myös omiin kotitreeneihin sekä opettavat katsomaan ja analysoimaan etsintöjä todella tehokkaasti. 

Päivään ovat tervetulleet kaikenlaiset koirakot, mutta koiralla olisi hyvä olla jonkin verran etsintäkokemusta ainakin sisäetsinnöistä. Jos olet epävarma siitä sopisiko kurssi teille, ole yhteydessä meihin vaikka sähköpostilla info@lohjankoirakeskus.fi

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.