Tarkkiskurssi   
Haluaisitko harrastaa koirasi kanssa, mutta ryhmässä toimiminen takkuaa, koska koira kiihtyy toisista koirista tai jännittää niitä eikä pysty keskittymään muiden läsnä ollessa? Tarkkiskurssi saattaisi sopia juuri teille. Kurssilla harjoitellaan ryhmässä toimimista, rauhoittumista samassa tilassa muiden kanssa, vahvistetaan koiran toimintakykyä muiden läsnä ollessa ja rakennetaan haastavia tilanteita varten rutiineita niin koiralle kuin omistajallekin.

Kurssilla paneudutaan jokaisen koirakon haasteisiin yksilöllisesti, sillä vaikka koirien käytös saattaa ryhmätilanteessa näyttää samalta, on taustalla usein hyvin erilaisia ja monimutkaisiakin syitä. Treenit suunnitellaan yhdessä, kouluttajan johdolla toki, jotta jokaiselle löydetään sopivat toimintatavat ja jotta sinä ohjaajana opit suunnittelemaan koirasi koulutusta niin, että osaat soveltaa kurssin oppeja myös kurssin jälkeen. Kurssituntien jälkeen saat kouluttajalta kirjallisen yhteenvedon tunnilla käsitellyistä asioista, jotta saat niistä tukea vielä myöhemminkin, kurssin jo loputtua.

Harjoituksia tehdään ensin koirakko kerrallaan ja kurssin edetessä siirrytään jokaisen kykyjen mukaan harjoittelemaan yhdessä, ensin pareittain ja myöhemmin ryhmänä.

Kurssi kestää 8 viikkoa ja ensimmäinen kerta on 1.5 tuntia, jotta ehdimme paneutua jokaisen haasteisiin yksilöllisesti ja rakentaa pohjaa tuleville harjoituksille.


HUOM! Vaikka tarkkiskurssilaisilla saattaa olla myös haasteita toisten koirien ohituksissa, tämä ei ole kurssina varsinainen aihe. Jos siis pääasiallinen haasteenne on toisten koirien (ihmisten, autojen, pyörien tms.) ohittaminen lenkillä, kannattaa ilmoittautua Onnistu ohituksissa -kurssille.

Kurssin kouluttajana toimii Sanna Rojola, joka on suorittanut eläintenkouluttajan erikoisammattitutkinnon suuntautumisalana ongelmakäytökset. 

  • Sisältö: käytännön harjoitukset, kirjallinen materiaali sekä Miten koira oppii -verkkoluento, johon saat linkin kurssikirjeen mukana.
  • Kesto: 8 viikkoa
  • Ryhmäkoko: Kurssille otetaan max. 4 koirakkoa.
Asiakkaiden palautteita kurssista:

"Tämä kurssi oli ehdottomasti yksi parhaista kursseista mitä ollaan käyty! Sain todella paljon konkreettisia työkaluja ja neuvoja koiran kouluttamiseen ja nyt on taas uskoa, että kyllä tästä vielä päästään eteenpäin. Suosittelen kurssia ehdottomasti jokaiselle reaktiivisen koiran omistajalle. Suuri kiitos kouluttajalle!"

" "Paras teidän kurssi johon on osallistuttu. Sanna osasi hienosti ottaa erilaiset ihmiset ja koirat huomioon. Rohkeasti annettu suora palaute ja jälkikäteen tunnista saatu kirjallinen ohje olivat ihan parasta. Oma arki Jaken kanssa helpottui selkeillä simppeleillä harjoitteilla."

" "Todella hyvä ensimmäinen kokemus koirakoulusta! Jokainen sai myös henk.koht. ohjausta ja koiran rescue -tausta huomioitiin todella hyvin. Saimme paitsi työkaluja, niin myös helpottavan kokemuksen siitä, että koira voi ja osaa rauhoittua. Treenit jatkuu - kiitos tuhannesti, Sanna!"

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.