Tarkkiskurssi   
Haluaisitko harrastaa koirasi kanssa, mutta ryhmässä toimiminen takkuaa, koska koira kiihtyy toisista koirista tai jännittää niitä eikä pysty keskittymään muiden läsnä ollessa?

Tarkkiskurssi saattaisi sopia juuri teille. Kurssilla harjoitellaan ryhmässä toimimista, rauhoittumista samassa tilassa muiden kanssa, vahvistetaan koiran toimintakykyä muiden läsnä ollessa ja  rakennetaan rutiineita niin koiralle kuin omistajallekin, joiden avulla haastavista tilanteista selvitään.

Vaikka tarkkiskurssilaisilla saattaa olla myös haasteita toisten koirien ohituksissa, tämä ei ole kurssina varsinainen aihe. Jos siis pääasiallinen haasteenne on toisten koirien (ihmisten, autojen, pyörien tms.) ohittaminen lenkillä, kannattaa ilmoittautua Onnistu ohituksissa -kurssille

Harjoituksia tehdään ensin koirakko kerrallaan ja kurssin edetessä siirrytään jokaisen kykyjen mukaan harjoittelemaan yhdessä. 

  • Sisältö: käytännön harjoitukset, kirjallinen materiaali sekä Miten koira oppii -verkkoluento, johon saat linkin kurssikirjeen mukana.
  • Kesto: 5 viikkoa
  • Ryhmäkoko: Kurssille otetaan max. 4 koirakkoa.


Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.