Yksittäiset ohitustreenit   
Ohitusongelmat ovat yksi yleisimmistä ei-toivotuista käytöksistä. Ne aiheuttavat omistajalle harmaita hiuksia ja tekevät lenkeistä rentojen yhdessäolohetkien sijaan jopa painajaismaisia. Usein pelkkä ohituskurssin käyminen ei riitä ongelman ratkaisuun, vaan käytännön treeniä tarvitaan hallituissa tilanteissa huomattavasti enemmän. Lenkillä välimatkaa toisiin koiriin on hankala säädellä, yllättäviä tilanteita pääsee syntymään ja usein joutuu tilanteisiin, jotka ovat liian vaikeita niin koiralle kuin omistajallekin. Niinpä hallitut treenitilanteet osaavan kouluttajan opissa ovat usein paikallaan.

Ohitustreeneissä pääset harjoittelemaan ohituksia hallitussa ympäristössä kouluttajan ohjauksessa. Näin välimatkaa häiriökoiraan voidaan säädellä sinun ja koirasi tarpeiden mukaan. Kouluttaja opastaa sinua oikean palkkaustekniikan harjoittelussa ja voit harjoitella ohitusten lisäksi myös tilanteita, joissa poistuminen on paras vaihtoehto.

Ohitustreenit on suunnattu koirille, jotka ovat jo käyneet joko Koiriksen Onnistu ohituksissa -kurssin tai opetelleet ongelmakoirakouluttajan opastuksella onnistuneisiin ohituksiin vaadittavia perustaitoja.

Tunneilla hyödynnetään sekä LAT menetelmää, että myös BAT koulutuksista tuttuja taitoja. Koirakot treenaavat pareittain ja kullekin on varattu 30 minuuttia aktiivista treeniaikaa taukoineen. Ohitusharjoittelu on koiralle raskasta, joten pidempää treeniä ei ole mielekästä järjestää. 

Seuraava ohituskurssi on tulossa heinäkuussa 2022. Jos taas et vielä ole keskustellut ohitusongelmasta kouluttajan kanssa, varaa aika ongelmakoirakonsultaation niin lähdetään yhdessä ratkomaan ohituksiin liittyviä pulmia. Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.