Ohitustreenit   

Ohitusongelmat ovat yksi yleisimmistä ei-toivotuista käytöksistä. Ne aiheuttavat omistajalle harmaita hiuksia ja tekevät lenkeistä rentojen yhdessäolohetkien sijaan jopa painajaismaisia. Usein pelkkä ohituskurssin käyminen ei riitä ongelman ratkaisuun, vaan käytännön treeniä tarvitaan hallituissa tilanteissa huomattavasti enemmän. Lenkillä välimatkaa toisiin koiriin on hankala säädellä, yllättäviä tilanteita pääsee syntymään ja usein joutuu tilanteisiin, jotka ovat liian vaikeita niin koiralle kuin omistajallekin. Niinpä hallitut treenitilanteet osaavan kouluttajan opissa ovat usein paikallaan.

Ohitusyksärillä pääset harjoittelemaan ohituksia hallitussa ympäristössä kouluttajan ohjauksessa. Näin välimatkaa häiriökoiraan voidaan säädellä samoin kuin häiriökoiran liikettä.

Kouluttaja opastaa sinua oikean palkkaustekniikkan harjoittelukssa ja voit harjoitella ohitusten lisäksi myös tilanteita, joissa poistuminen on paras vaihtoehto.

Ohitusyksärit on suunnattu koirille, jotka ovat jo käyneet joko ohituskurssin tai opetelleet ongelmakoirakouluttajan opastuksella onnistuineisiin ohituksiin vaadittavia perustaitoja. Tunneilla hyödynnetään sekä LAT menetelmää, että myös BAT koulutuksista tuttuja taitoja.

Seuraava ohituskurssi on tulossa syksyllä 2020. Jos taas et vielä ole keskustellut ohitusongelmasta kouluttajan kanssa, varaa aika ongelmakoirakonsultaation niin lähdetään yhdessä ratkomaan ohituksiin liittyviä pulmia. 


Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.