Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kuvateksti

Kuvateksti

ONGELMAKÄYTÖSTEN HOITO

Arki koiran kanssa ei aina ole helppoa tai sujuvaa. Koira saattaa räyhätä vastaantuleville koirille lenkillä, tuhota tavaroita tai haukkua jäädessään yksin. Se saattaa pelätä lapsia, autoja tai vaikka polkupyöriä ja reagoida niihin aggressiivisesti. Monet niistä asioista, joita koiralta vaaditaan, eivät suinkaan ole niille itsestäänselvyyksiä ja vaatimukset aiheuttavat helposti stressiä ja ongelmia koiraperheen elämässä. 

Koiran käytösongelmien kanssa ei kannata jäädä yksin. Niistä ei kannata myöskään kokea syyllisyyttä eikä niitä kannata hävetä. Koirat ovat yksilöitä ja niiden käytös on aina monen monen asian summa. Jos koirasi käytös aiheuttaa ongelmia arjessa kannattaakin ottaa yhteyttä mahdollisimman nopeasti. Mitä pikemmin käytökseen puututaan sen helpompi sitä on muuttaa. 

Kaivatessasi neuvoja miten toimia koiran kanssa jonka käytöksen koet ongelmalliseksi, ota rohkeasti yhteyttä. Ongelmakäytöksiin lähdemme hakemaan ratkaisua yhdessä joko hallillamme hallitussa ympäristössä tai valitsemassanne tutussa ja turvallisessa sijainnissa.

Ennen ensimmäistä tapaamistamme saat täytettäväksesi pienen kaavakkeen, jossa kysellään hieman koiran taustoista, arkirutiineista ja ongelman historiasta. Sen lisäksi, että kaavake auttaa minua valmistautumaan ensimmäiseen tapaamiseen, se rohkaisee myös omistajia pohtimaan koiran käytöstä monesta näkökulmasta jo ennen ensimmäistä tapaamista.

Ensimmäisen tapaamisen aikana käymme yhdessä läpi niitä tilanteita, joissa ongelmakäytöstä ilmenee ja pohdimme millaisia muutoksia omistajat toivoisivat koulutuksella saavutettavan, mietimme koulutukseen käytettävää aikaa ja resursseja ja käymme läpi erilaisia keinoja, joiden avulla ongelma saataisiin jo heti aluksi hallintaan. Tapaamisen perusteella laadin pidemmän tähtäimen koulutussuunnitelman ja päätämme mahdolloisista jatkotapaamisista. Hoidon aikana saat myös tarvittaessa apua sähköpostitse ja puhelimella.

Ongelmakäytöksen koulutuksen hinta määräytyy kulutetun ajan mukaan , 70€ / h + mahdolliset kilometrikorvaukset 0,43€/km

Voit tilata ongelmakäytöskoulutuksen TÄSTÄ
YKSITYISKOULUTUS

Onko kontaktissa parantamisen varaa? Eikö koiran motivointi onnistu? Tai tuntuuko että tarvitset tarkempia neuvoja harrastamassanne lajissa? 

Voit varata ajan yksityiskoulutukseen, joka räätälöidään juuri teidän tarpeitanne vastaavaksi. Yksityistunteja voit varata myös kaverin tai kavceriporukan kanssa yhdessä 

Koulutuksen hinta on 55€/h tapahtuessa hallillamme, muutoin hintaan lisäämme kilometrikorvauksen 0,43€/km

Jos haluat järjestää koulutuspäivän tai -tapahtuman kannattaa kysyä tarjous koulutus- ja luentopaketeistamme!

Voit tilata yksityiskoulutuksen joko puhelimitse, sähköpostilla tai täyttämällä tämän lomakkeen.

Jos olet jo tilannut koulutuksen, voit maksaa sen täällä.