Ajankohtaista

Hei kaikki koirat ja koiraihmiset!

Kesä on vähitellen muuttunut syksyksi ja se tietysti tarkoittaa kaikenlaisten harrastusten, myös koiraharrastusten paluuta kesätauolta (jos sellaista on pitänyt). Olemme päivittäneet kovaa vauhtia syksyn kurssitarjontaa nettiin ja suurin osa kursseista sieltä jo löytyykin. Tulossa on tuttujen arkitaito- ja lajikurssien lisäksi taas koko joukko erilaisia erikoiskursseja. 

Jos toivekurssiasi ei juuri nyt ole tarjolla tai ne ovat täynnä voit näppärästi tilata sähköpostiisi tiedon uusista kursseista klikkaamalla kurssin nimen vierestä löytyvää kirjanmerkki-ikonia. Näin saat tiedon heti, kun uusi kurssi lisätään nettisivuille. Voit myös ilmoittautua kurssille jonoon. Jonotusvaihtoehtoa tarjotaan automaattisesti, jos kurssi jolle yrität ilmoittautua on jo täynnä. Jos kurssille vapautuu paikka, sinut ilmoitetaan sille automaattisesti. Tämä ei suinkaan tarkoita, että sinun olisi osallistuttava kurssille, mutta ilmoitathan meille jos et voikaan ottaa peruutuspaikkaa vastaan tai vaihtoehtoisesti peruutat ilmoittautumisesi. Näin seuraava jonossa olija mahtuu mukaan. 

Tuttuun tapaan voit myös varata aikoja yksityiskoulutuksiin tai ongelmakoirakonsultaatioihin. Nämä tapahtuvat toiveesi mukaan joko hallilla, kotonasi tai etänä. Ongelmakäytöksissä sinua auttavat pääsääntöisesti Sanna tai Susanna. Ota yhteyttä joko nettisivujen kaavakkeen kautta, sähköpostitse (info@lohjankoirakeskus.fi) tai puhelimella (Sanna 041-4994420 Susanna 050-4907892), niin räätälöidään juuri teille sopiva paketti!

Koiriksen porukkaan on kesän aikana liittynyt mukaan Sara Viljamaa. Sara kouluttaa alkusyksyn pentu- ja perustaitoja sunnuntaisin ja siirtyy syksyn edetessä lauantain agilityryhmien vetäjäksi. 

Muista laittaa Koiriksen facebook ja Instagram seurantaan, niin saat ajantasaista tietoa toiminnastamme. Instassa jaamme myös kuvia ja videoita niin asiakkaiden koirista ja koulutuksista kuin omistammekin. Myös kaupalla on omat facebook sivut, josta löytyy monenlaisia tarjouksia, arvontoja ja tietoa uutuustuotteista. 

Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat asiakkaat!

Sanna, Susanna ja muu Koiriksen väki
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.