Ongelmakäytösten hoito
Arki koiran kanssa ei aina ole helppoa tai sujuvaa. Koira saattaa räyhätä vastaantuleville koirille lenkillä, tuhota tavaroita tai haukkua jäädessään yksin. Se saattaa pelätä lapsia, autoja tai vaikka polkupyöriä ja reagoida niihin aggressiivisesti. Monet niistä asioista, joita koiralta vaaditaan, eivät suinkaan ole niille itsestäänselvyyksiä ja vaatimukset aiheuttavat helposti stressiä ja ongelmia koiraperheen elämässä.

Koiran käytösongelmien kanssa ei kannata jäädä yksin. Niistä ei kannata myöskään kokea syyllisyyttä eikä niitä kannata hävetä. Koirat ovat yksilöitä ja niiden käytös on aina monen monen asian summa. Jos koirasi käytös aiheuttaa ongelmia arjessa kannattaakin ottaa yhteyttä mahdollisimman nopeasti. Mitä pikemmin käytökseen puututaan sen helpompi sitä on muuttaa.

Ennen ensimmäistä tapaamistamme lähetämme sinulle sähköpostitse kaavakkeen, jossa kysellään koiran taustoista, arkirutiineista ja ongelman historiasta. Sen lisäksi, että kaavake auttaa meitä valmistautumaan ensimmäiseen tapaamiseen, se rohkaisee myös sinua pohtimaan koiran käytöstä monesta näkökulmasta jo ennen ensimmäistä tapaamista.

Ensimmäisen tapaamisen aikana käymme yhdessä läpi niitä tilanteita, joissa ongelmakäytöstä ilmenee ja pohdimme millaisia muutoksia toivoisit koulutuksella saavutettavan. Mietimme koulutukseen käytettävää aikaa ja resursseja ja käymme läpi erilaisia keinoja, joiden avulla ongelma saataisiin jo heti aluksi hallintaan. Tapaamisen perusteella laadimme pidemmän tähtäimen kirjallisen koulutussuunnitelman ja päätämme mahdolloisista jatkotapaamisista. Hoidon aikana saat myös tarvittaessa apua sähköpostitse, whatsappilla tai puhelimella.

Ongelmakäytöksen koulutuksen hinta määräytyy kulutetun ajan mukaan , 80€ / h + mahdolliset kilometrikorvaukset 0,43€/km

Voit tilata yksityiskoulutuksen täyttämällä lyhyen ennakkotietokaavakkeen täällä, soittamalla tai lähettämällä meille sähköpostia. 

Sanna 041-4994420, Susanna 050-4907892
info@lohjankoirakeskus.fi

Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.