Koiran karkaamisen valjaasta estävä Pinsu jarrupala, eli vatsaremmi
9.95 EUR
Sisältää alv. 24.00%

Valjaaseen kiinnitettävä, koiran vatsan ympäri asetettava, karkailun estävä vatsavyö. Sopii yhteen Pinsu-valjaan kanssa. Voidaan käyttää myös minkä tahansa valjaan kanssa tuomassa turvaa ulkoiluun.

Jarrupala, mitä ihmettä? Yllättävän monet koirat, esimerkiksi juuri kotiutuneet rescuet ja kodinvaihtajat, äärimmäisen metsästysviettiset tai hyvin helposti pelästyvät koirat oppivat kikkailemaan itsensä irti mistä tahansa talutusvälineestä. Koiran vartalon kapeimmalle kohdalle asettuva ja valjaisiin kiinnitettävä vyötärösträppi eli jarrupala on ainoa tapa estää tämä houdinimainen livahtaminen. Jarrupala kiinnitetään selänpäällisen takaosassa olevaan suorakaiteen muotoiseen lenkkiin ja se voidaan myös irrottaa. Jarrupalan koko ja etäisyys valjaista on portaattomasti säädettävissä ja oikein säädettynä toimii hyvin myös useimmilla poikakoirilla.

HUOM! Jarrupalan ei ole tarkoitus millään tavalla kiristää koiran vyötäröä! Se säädetään sen kokoiseksi, että se ei kiristä yhtään, mutta on kuitenkin pienempi kuin koiran rintakehä, että estää koiraa peruuttamasta ulos valjaista.

Jarrupala pujotetaan valjaan talutusrenkaan alla olevaan renkaaseen säätösoljen avulla. Pituus säädetään sellaiseksi että se ei estä koiran vapaata liikerataa, eikä kiristä koiraa vatsasta. Jarrupalaa on useaa kokoa, valitse oikea koko mittaamalla koiran vatsan ympärys.

Muun merkkisissä valjaissa jarrupala voidaan hätätilanteessa kiinnittää talutusrenkaaseen mutta parhaiten jarrupala toimii Pinsu-valjaissa.


Tuotevaihtoehto
Hinta
Varastossa
Tuotevaihtoehto
Hinta
9.95
Loppunut
9.95
Loppunut
9.95
Loppunut
9.95
Loppunut
9.95
1
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.