Naturea Treats Dog Semi-Moist 100g koiran makupala
2.95 EUR
Sisältää alv. 14.00%

Puolikosteat treeninamut!

Tuoreen lihan lisäksi tässä makupalassa on vihanneksia, hedelmiä ja lisäravinteita nivelten suojaamiseen, kuten glukosamiinia ja kondroitiinia. Näin se on paitsi palkinto, myös terveellinen makupala.

Koirasi tulee rakastamaan näitä makupaloja! Puolikosteat namit ovat sopivan helposti syötäviä, jotta koiran ei tarvitse jäädä niitä turhan tarmokkaasti pureskelemaan, joten Naturea Treatsit ovat erinomainen valinta koulutukseen. Etenkin haastavammissa ja häiriöllisissä tilanteissa on tärkeää, että käytettävä nami on riittävän houkutteleva, jotta saat koirasi jakamattoman huomion ja sitä kautta onnistuneen koulutuskokemuksen. Naturean makupalojen korkea lihapitoisuus ja herkullinen tuoksu tekevät niistä kovaa valuuttaa myös haastavissa paikoissa!Sisältö Kana
Tuore kana, tuore porsaan maksa, tuore kala, omena, päärynä, linssit, merilevä, kondroitiini (1000 mg/kg), glukosamiini (1500 mg/kg), sinkki (665 mg/kg).

Sisältö Ankka
Tuore ankka, tuore kana, tuore porsaan maksa, tuore kala, omena, päärynä, linssit, merilevä, kondroitiini (1000 mg/kg), glukosamiiini (1500 mg/kg), sinkki (665 mg/kg).

Sisältö kala
 Tuore kala, tuore kana, tuore porsaanmaksa , omena, päärynä, linssit, merilevä, glukosamiini (1500 mg/kg), tauriini (1600 mg/kg), kondroitiini sulfaatti, sinkki (665 mg/kg).

Sisältö possu
Tuore sianliha, tuore kana, tuore kala, tuore sian maksa, hydrolysoitu tärkkelys, vihannesten glyseriini (USP), omena, päärynä, merilevä


Tuotevaihtoehto
Hinta
Varastossa
Tuotevaihtoehto
Hinta
2.95
21
2.95
13
2.95
19
2.95
20
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.