Rally-tokon alkeiskurssi   
Rally-toko yhdistelee tokoa, agilityä ja jopa koiratanssia. Rallyssa on tärkeää tekemisen iloisuus ja rentous, ei niinkään asentojen pilkuntarkka viilaus ja laji sopii kaikille rodusta, koosta ja iästä riippumatta. 

Rally-tokossa suoritetaan rata, joka koostuu erilaisista tehtäväkylteistä. Koirakko etenee radalla suorittaen kullakin kyltillä siinä määrätyn tehtävän. Tehtävät ovat esimerkiksi erilaisia suunnan- ja vauhdin muutoksia, pujottelua, pyörähdyksiä, peruuttamista, puolenvaihtoja, erilaisia asentoja ja niiden vaihtoja. 

Alkeiskurssilla käymme läpi ALO - luokan kylttejä, harjoittelemme rallyssa tarvittavia perustaitoja ja tutustumme rally-tokon sääntöihin. Kurssiin kuuluu 5 käytännön harjoituskertaa ja Miten koira oppii - luento. 

Kurssin käytyäsi voit jatkaa jatkokurssilla, jonka jälkeen voit liittyä mukaan viikoittain treenaavaan vakioryhmäämme, jos paikkoja on vapaana.
Ennen kurssille osallistumista suosittelemme kuuntelemaan "Miten koira oppii - verkkoluennon, johon saat linkin kurssikirjeen mukana. 

  • Sisältö: käytännön harjoitukset, kirjallinen materiaali sekä Miten koira oppii -verkkoluento, johon saat linkin kurssikirjeen mukana.  
  • Kesto: 5 viikkoa
  • Ryhmäkoko: Kurssille otetaan max. 5 koirakkoa.

elokuu