Pentujen oppikoulu   
Pentujen oppikoulusta pentu saat todella kattavat eväät sujuvaan yhteiselämään. Oppikoulu on pentukurssi, jossa olemme varanneet pidemmän ajan perustaitojen opettelemiseen ja hiomiseen. Kurssi kestää 9 viikkoa, joten aikaa on muuhunkin kuin vain asioiden pintaraapaisuun!
Samoin kuin pentukurssilla myöskään Oppikoulussa ei opeteta vain pentua vaan mitä suurimmassa määrin myös omistajaa. Pyrkimyksenä on rakentaa sinusta ja pennustasi tiimi, joka oppii yhdessä ja opettaa toinen toistaan. Kun opit tuntemaan pentusi, ymmärrät miten se oppii ja miksi se käyttäytyy kuten käyttäytyy, osaat myöhemminkin opettaa sille arjessa tärkeitä asioita ja selviätte myös mahdollisista eteentulevista haasteista paremmin.
Kurssilla opitaan perustaitoja, kuten luopumista, rauhoittumista, hihnakävelyn ja luoksetulon alkeita, ja käydään läpi erilaisia arkielämän tilanteita joissa niistä on hyötyä. Opettelemme rakentamaan hoitotoimenpiteistä mukavia ja helppoja niin koiralle kuin omistajallekin ja harjoittelemme runsaasti myös ympäristön häiriöiden kanssa toimeentulemista.

  • Sisältö: käytännön harjoitukset,  kirjallinen materiaali sekä Miten koira oppii -verkkoluento, johon saat linkin kurssikirjeen mukana.  
  • Kesto: 9 viikkoa
  • Ryhmäkoko: Kurssille otetaan max. 5 koirakkoa.

Alle 4 kuukauden ikäisille pennuille suosittelemme Eskaria.
Peruutusehtojemme mukaisesti perustaitokursseillamme (pentukurssit, junnukurssi, perhekoiran perustaidot) voit korvata ajoissa ilmoitetuista poissaoloista veloituksetta yhden poissaolokerran korvaustunnilla 4kk sisään kurssin alkamisesta. Korvauskerta tulee varata itse ja ilmoittautuminen on sitova. Voit ilmoittautua korvaustunnille täältä.
marraskuu

Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.