Parempaa palkkausta   
Turhautuuko koirasi treeneissä? Alkaako se haukkua tai häipyy haistelemaan lattiaa? Tuntuuko, että se ei ole niin motivoitunut, kuin toivoisit sen olevan?

Monet treenitilanteiden haasteet kuten ääntely, hyppiminen, suoritusten hitaus tai nenän liimaantuminen maahan liittyvät ongelmiin palkkauksessa. Palkkauksen suhteen toki tärkein mietittävä seikka on se, onko palkka koiran mielestä tarpeeksi hyvä ja tavoittelemisen arvoinen, mutta palkkaukseen liittyy koko joukko muitakin tärkeitä osa-alueita. Tiedätkö esimerkiksi aina tarkasti mistä palkkaat? Entä oletko miettinyt valmiiksi milloin palkkaat, miten palkkaat ja mihin palkan toimitat? Onnistuuko palkkauksesi teknisesti oikein? Oletko suunnitellut miten treeni jatkuu palkkauksen jälkeen?

Näitä ja muita palkkaukseen liittyvä asioita mietimme ja harjoittelemme tällä kolmen kerran erikoiskurssilla. Jokaisen koirakon kanssa treenataan juuri teille tärkeitä ja haastavia asioita, pohditaan miten saisitte palkkauksesta irti mahdollisimman paljon ja suunnitellaan yhdessä kullekin sopivia palkkausrutiineita.

Kurssiin kuuluu luento, joka järjestetään ensimmäisen käytännön kerran yhteydessä. 

Kurssin sisältö
: luento + 3 x 1,5 tuntia käytännön harjoituksia
Jokainen koirakko saa 20 minuuttia omaa treeniaikaa/kerta, jonka voi käyttää kerralla tai jakaa kahteen osaan
Osallistujamäärä: maks 4 koirakkoa


heinäkuu