Noutajapentujen alkeiskurssi   

Noutajapentujen alkeiskurssille suuntaavien suositellaan ensin käymään pentukurssi. Kurssilla harjoitellaan noutajalle tärkeitä perusasioita eli hyvää kontaktia, malttia ja paikallaan pysymistä, koirahäiriössä toimimista sekä luoksetuloa positiivisen vahvistamisen kautta. Perushallinnan lisäksi harjoittelemme myös noudon perusteita leikin kautta. Kurssin tavoitteena on iloinen noutajanalku, joka mielellään hakeutuu yhteistyöhön ohjaajan kanssa. Kurssille mukaan lempilelu, paljon erityishyvää herkkua palkaksi sekä suositellaan, että kurssille tullaan normipannan ja -taluttimen kanssa.
 
Lisätietoa kouluttajasta (Kristel Riissanen) löydät täältä 

ASIAKKAIDEN ARVIOITA NOUTAJAPENTUJEN ALKEISKURSSISTA:
"
"Heti alkuun Kristel huomioi tulijat reippaasti ja ystävällisesti,tuli tervetullut ja positiivinen olo!Hän jatkoi hyvällä ja levollisella, vapautuneen tunnelman huomioimisella ääneen sanoen useaan kertaan ettei tarvitse jännittää. Kristel oli innostava,tasapuolinen ja kiinnostunut jokaisesta koirakosta ja heidän tarpeistaan.Kristelin ammattitaito näkyi juuri yksilöllisessä ohjauksessa ja koirakon yhteistyön lujittamisessa,sekä pienissä huomioissa,mitkä olivatkin olleellisia koirakon koulutuksen etenemisen kannalta. Kiitos Kristel❤️!"

"Tosi hyvä kurssi erityisesti ensikertalaisille! Saimme kotiin paljon hyviä vinkkejä ja arki on muuttunut niin meille kuin pikku-juniorillekin mukavammaksi; enää ei temppuilla hihnassa ja yhdessä leikkiminen on maailman paras juttu!"Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.