Trimmauksen ja käsittelyn superpäivä 27.11 klo 16-20   
Koulutuspäivä sisältää :
- perusturkinhoidon ohjeistus, mm harjaaminen, pesu ja kuivaus
- kynsienleikkuun ohjeistus
- takkujen hoito ja ennaltaehkäisy
- turkinhoitovälineet, niiden käyttö ja huolto
- käsittelyyn ja hoitotoimenpiteisiin totuttaminen
- haastavat tilanteet trimmeissä ja niistä selviäminen

Otamme hakemuksien perusteella 3 koiraa mukaan koulutukseen. Koirien tulee olla tottuneita käsittelyyn, eri karvanlaatuisia sekä terveydentilaltaan/turkinkunnoltaan hyvässä kunnossa. Hakemuksen voit lähettää info@lohjankoirakeskus.fi

Voit osallistua myös kuuntelijana paikanpäällä tai verkossa. Jokainen osallistuja saa lisäksi tallenteen tapahtumasta jälkikäteen.

Kouluttajana Maria Pesonen. Maria on toiminut yrittäjänä koirakoulutusalalla jo vuodesta 2007. Kouluttamisen ja luennoinnin lisäksi hän toimii myös trimmaajana. Erityisesti hän on perehtynyt käsittelyongelmiin, lähinnä koirien trimmaus- ja kynsienleikkuutilanteisiin liittyviin pelkoihin, ja niiden hoitoon. Hyviä tuloksia on saatu jo lukuisten koirien kanssa, uuden luottamuksen rakennuttua ja pelkojen väistyttyä. Koulutuksen onnistumisen avaimena hän pitää koiran käytöksen syiden ymmärtämistä sekä rauhallista ja ystävällistä koiran käsittelyä. Hän myös opettaa koiranomistajille hoitotoimenpiteiden tekoa koiralle jo pennusta alkaen niin, että käsittelypelkoa ei ehdi koirille syntyä.

Maria Pesonen on ammattitutkinnon suorittanut trimmaaja sekä eläintenkouluttaja.
Tutustu lisää :  https://turkinhoitojatrimmaus.fi/meista

" Olen tehnyt käsittelyopetustyötä koirien kanssa jo yli 15 vuoden ajan. Tämä aihe on lähellä sydäntäni, ja mitä enemmän opetan käsittelyn mukavuutta, sitä enemmän haluaisin sitä tehdä! Näen valtavasti hienoja tuloksia ja edistymisiä jatkuvasti työssäni, ja kuulen omistajilta onnistumisia. Käsittelyasioiden harjoittelu ei ole vaikeaa, vaan omaa koiraa tarkkailemalla ja tietyt asiat rauhassa opettamalla käsittely ja hoitotoimenpiteet voivat todellakin olla yhteinen, mukava asia. Tule mukaan luennolle, jossa käydään kaikki ne tärkeimmät asiat läpi! Luennon aikana saat paljon työkaluja, joiden kanssa voitte aloittaa aivan uudenlaisen, hyväntuulisen arjen positiivisen käsittelyn merkeissä "
Maria
Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.