Käsittely kivaksi!   
Käsittely Kivaksi -kurssi sopii kaikille koirille, kaikkiin elämänvaiheisiin. Voit siis tulla mukaan esimerkiksi pennun kanssa, jotta käsittely rakentuisi mukavaksi jo heti alusta lähtien. Jos suunnitteilla on harrastaa esimerkiksi näyttelyitä saat kurssilta eväitä koiran tutkimiseen näyttelykontekstissa. Jos taas käsittely jo aiheuttaa harmaita hiuksia, saat kurssilta apua tilanteen muuttamiseksi. Huomaa kuitenkin, että jos käsittely on muuttunut todella hankalaksi, koira selvästi pelkää, käyttää hampaita ja/tai tilanteet joudutaan hoitamaan väkisin, saatte paremman avun henkilökohtaisesta yksityiskoulutuksesta.

Kurssilla keskitytään harjoittelemaan erilaisia käsittelyn osa-alueita, kuten esimerkiksi kynsien leikkuuta, hampaiden harjausta ja varusteiden pukemista. Kurssilla opit kuuntelemaan ja lukemaan koiraasi ja sen suhtautumista käsitteluun ja tarkastelemaan koiran terveydentilaa. Opit tekemään erilaiset käsittelyä vaativat tilanteet sekä mukaviksi että turvallisiksi. Opetus kurssilla on suunnattu erityisesti omistajille, jotta saat mukaasi työkalut, joilla pärjäät arjessa, myös niissä yllättävissäkin tilanteissa.

Koiran käsittelyssä maltti on valttia! Joten huomioithan että jos koirasi jännittää käsittelyä, saattaa kouluttamisen eteneminen olla toisinaan hidasta. Käsittelyharjoituksissa onkin erityisen tärkeää edetä yksilön omaa tahtia, ja hyvin harjoiteltu on puoliksi tehty. Kurssilla opetettavia asioita tulee harjoitella myös kotona. Tervetuloa!

Sisältö: käytännön harjoitukset, kirjallinen materiaali
Kesto: 5 kurssikertaa
Ryhmäkoko: maks. 4 koirakkoa

joulukuu
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.