Nosework- alkeiskurssi   
Nose Work on hurjan suosion viime vuosina saavuttanut hajutyöskentelylaji, jossa koira opetetaan etsimään ennalta määrättyjä hajuja eri ympäristöissä (ks. lajiesittely täältä).

Haistelu ja nenän käyttö on koiraeläimille lajityypillistä toimintaa, josta ne myös nauttivat hurjasti. Nose Work tarjoaa mahdollisuuden harjoitella nenätyöskentelyä tavalla, joka sopii kaikille koirakoille, iästä ja aiemmista taidoista riippumatta. Hajutyöskentely on oiva tapa virikkeistää koiraa ja tarjota sille tekemistä, joka on sille luontaista. 
Hajutyöskentelyharjoitusten kautta myös ihmisille tarjotuu mahdollisuus kurkistaa koirien maailmaan, joka jäsentyy pitkälti juuri hajujen kautta. 

Alkeiskurssilla opetamme koirallesi Nose Workin ykkösluokassa käytetyn eucalyptus hajun ja harjoittelemme etsintää sisätiloista. Kurssi ei vaadi ennakkotietoja tai -taitoja sen paremmin koiralta kuion omistajaltakaan. Tarvittaessa jokainen koira harjoittelee erikseen, joten kurssi sopii myös aroille tai reaktiivisille koirille. 

Sisältö:
verkkoluento, 5 käytännön harjoituskertaa sekä pullo Nose Workissa käytettävää eucalyptus hydrolaattia. 
Kesto: 5 viikkoa
Ryhmäkoko: enintään 4 koirakkoa
lokakuu
marraskuu


Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.