Jälkikurssi   
Jäljestäminen, kuten nenän käyttö yleensäkin, on koiralle lajityypillistä toimintaa. Tämän lisäksi jäljestäminen on myös todella hauska ja monipuolinen harrastuslaji ja se on osa esimerkiksi pelastus- ja palveluskoirien kokeita.
Kokeisiin meno ei tietenkään ole vaatimus jäljestysharrastuksen aloittamiselle. Voit tehdä jälkiä omalle koirallesi vaikka lähimetsässä tai naapurustossa ja tarjota näin koirallesi aivan luvallisen mahdollisuuden kulkea koko lenkki ”nenä maassa”.
Tällä kurssilla pääset kätevästi alkuun jäljestyksessä. Kurssi koostuu sekä jäljestyksen teoriasta että käytännön harjoituksista. Pääasiassa jäljestäminen tapahtuu metsässä ja pelloilla ja koira opetetaan jäljestämään ihmisen hajua. Kurssilla harjoitellaan myös esineruutua ja jäljellä olevien esineiden ilmaisua. 

Kurssille osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta jäljestämisestä, vaan harjoitukset suunnitellaan jokaiselle koirakon tasoa ja tavoitteita silmällä pitäen.  Kurssilla ovat tervetulleita kaiken ikäiset ja rotuiset koirat omistajineen. Tervetuloa aloittamaan uusi harrastus, josta koirasi varmasti pitää!

Huomaathan, että jokainen kurssikerta kestää 1.5 tuntia! Kurssin ensimmäisellä kerralla on sekä luento (1h) että käytännön harjoituksia (30 min.)


  • Sisältö:  luento, käytännön harjoitukset sekä kirjallinen materiaali 
  • Kesto: 6 x 1.5h = 9h
  • Ryhmäkoko: Kurssille otetaan max. 4 koirakkoa.Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.