Onnistu ohituksissa jatkokurssi   

Oletko käynyt ohituskurssin, mutta kaipaisit vielä lisää järjestettyjä treenejä, jotta uudet toimintamallit yleistyisivät ja vahvistuisivat?

Lenkeillä tilanteet tulevat usein nopeasti, joten onnistumisia voi olla vaikea saada tarpeeksi. Niinpä järjestetyt treenit ovat tärkeitä sekä koiralle että taluttajalla, ohituksissa vaadittavien taitojen kehittämiseksi ja vahvistamiseksi. Jatkokurssilla pääset harjoittelemaan uusien koirien kanssa ja uusissa paikoissa ja vahvistamaan näin entisestään Ohituskurssilla oppimianne asioita. 

Kurssi koostuu neljästä käytännön kerrasta, joissa kurssilaiset harjoittelevat alkuun pareittain ja viimeisellä kerralla kaikki yhdessä. Kurssilla harjoitellaan aiemmalla kurssilla oppimianne tekniikoita ja hiotaan niitä paremmin teidän arkeenne sopiviksi. Järjestetyissä tilanteissa sinä ja koirasi pääsette turvallisesti harjoittelemaan myös erilaisia hätätilanteisiin tarkoitettuja strategioita ja luottamus siihen, että te kyllä selviätte vahvistuu!

Kurssilla käytetään positiivista vahvistamista ja vastaehdollistamista eikä koiraa pelotella tai stressata turhaan. Kouluttajamme ovat sitoutuneet noudattamaan Suomen Eläintenkouluttajat Ry:n eettisiä sääntöjä. Voit siis tulla kurssille luottaen siihen, ettei koiraasi (sen paremmin kuin sinuakaan) kohdella huonosti!

Sisältö
: 4 käytännön treenikertaa eri paikoissa ja eri häiriökoiran kanssa
Kesto: 4 viikkoa
Ryhmäkoko: Maks. 4 koirakkoa

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.

Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.