Koiriksen Minimätsäri   
Koiriksen Minimätsäreissä pääset mukaan koiralähtöiseen näyttelymaailmaan. Meille on tärkeää, että näyttelyt ovat niin koiralle kuin ihmisille mukavia tapahtumia.  Minimätsärissä osallistujat jaetaan siten, että ryhmässä on kerrallaan kymmenen koiraa. Jokaisella ryhmällä on oma aika, jolloin kehät alkavat, joten vältyt pitkiltä odotusajoilta. Koirat ovat hallilla vain oman ryhmän ajan jolloin mätsärinne kesto on tunnin. Näin voit halutessasi pitää mätsärikokemuksen lyhyenä, jos se on koirasi kannalta parasta. 

Voit huoletta osallistua tapahtumaan ensikertalaisena tai jo kokeneena kehäkonkarina. Ammattitaitoisessa ohjauksessa saat kartutettua hyviä kokemuksia näyttelytilanteesta ja -ympäristöstä. Minimätsärin yhteyteen on mahdollista ostaa lisäpalveluna kouluttajan kanssa tehovartti  (20€), jonka aikana voimme suorittaa käsittelyharjoituksen tai ohjeistaa kehäkäytöksen muissa osa-alueissa. 

Ilmoittautumisen yhteydessä, kirjoita lisätietoihin luokkasi: pienet pennut, isot pennut (alle 1v), pienet aikuiset tai isot aikuiset sekä mahdollisia huomioita koirastasi.

 Ostaessasi tehovartin (20€), ilmoita tämä ilmoittautumisen yhteydessä lisätietoja kohtaan. Kirjoita myös lyhyesti minkälaista harjoitusta toivot . Koulutus maksetaan paikanpäällä.

Tervetuloa mukaan!
Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.