Heidi Pehkonen
Eläintenkouluttaja

Olen Heidi Pehkonen Lohjalta.

Ensimmäinen koira tuli perheeseemme kun olin 3-vuotias ja siitä asti on taloudesta aina koira löytynyt, lapsuudenkodissa meillä ollut myös kissa, marsuja, gerbiilejä, kani ja akvaarioita, joten monenlaisten eläimien kanssa on tullut vietettyä aikaa. Sen jälkeen kun olen muuttanut omilleni on koirien lisäksi minulla ollut myös viljakäärmeitä, leopardigekkoja sekä parta-agama.

Tällä hetkellä kanssani asustaa kaksi koiraa, amstaffit Vicky (12/18) ja Väinö (04/20). Koirien lisäksi meillä on hamsteri Patu ja akaattikotilo Kari.
Omien koirien kanssa harrastelen silloin tällöin noseworkia. Myös erilaisten temppujen opettelua tehdään aika ajoin.

Niin kauan kun muistan, olen eläinalalle halunnut, päädyin kuitenkin ihan toiselle alalle peruskoulun jälkeen, mutta aina on mielessä pyörinyt eläinkuviot enemmän tai vähemmän.
Elämäntilanteen muuttuessa päätin hakeutua kouluun ja nimenomaan eläinalalle, ja onnekseni minut valittiinkin opiskelemaan Nummelan Luksiaan eläintenhoidon ammattitutkintoon, jossa valitsin osaamisalaksi eläinten kouluttamisen. Tässä sitä nyt vihdoin ollaan, eläintenkouluttajan ammattitutkinto suoritettuna (01/2020) kohti uusia haasteita! 
Tarkoituksena on osallistua mahdollisimman paljon erilaisiin seminaareihin, luentoihin ja kursseihin kasvattamaan tietoa lisää, eläinten käyttäytymisestä, oppimisesta ja koulutuksesta ei voi oppia liikaa.

Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme sitoudut käyttämään evästeitä.