Nina Sokolow
Eläintenkouluttaja

Olen Nina Sokolow valmistunut Eläintenkouluttajaksi keväällä 2016. Eläimet, erityisesti koirat ja hevoset,ovat kuuluneet elämääni jo ihan lapsesta asti.

Omia koiria minulla on ollut kymmenisen vuotta. Ratsastus- ja hevosten hoitokokemusta on 35 vuoden ajalta. Tällä hetkellä minulla on 11-vuotias Snautseriuros, jonka kanssa harrastanut agilityä, tokoa ja hakua sekä 8-vuotias käyttölinjainen Saksanpaimenkoira narttu, jolle olen kouluttanut PK-tottelevaisuutta (BH-koe suoritettu syksyllä 2012), Nose Workia, hajuerottelua, ID-jälkeä ja pelastushakua. Lisäksi minulla on 2-vuotias Belgianpaimenkoira malinois narttu, jota koulutan pelastuskoiraksi ja jonka kanssa kisaan tokossa. Samassa taloudessa asuu myös mieheni ja hänen kultainennoutajansa. Koirien ja omistajien kouluttaminen on intohimoni, sekä eläimien hyvinvoinnin lisääminen on minulle erityisen tärkeää.

Tällä hetkellä koulutan kolme kertaa viikossa Koira- ja kissakoulu Heiluvassa Hännässä Helsingissä. Olen myös työskennellyt Kemiössä sijaitsevassa Avustajakoirakoulussa sekä toimin edelleen yhden avustajakoirakon peesarina. Koulutan myös omassa firmassani Koirakoulu Klikkerissä Karjaalla.

Koulutus:

Eläintenhoitajan ammattitutkinto, suuntautumisalana eläinten koulutus 2016

Suomen Eläinkoulutuskeskus:
- Käyttäytymistieteellisen Kouluttajakoulutuksen keväällä 2009
- Ongelmakoirakouluttajan syventävät opinnot keväällä 2010
- Hajuerottelu-kurssin keväällä 2012

Pelastuskoiraliitto:
- Tunnistusjälkikoulutusryhmässä mukana
- Pelastuskoiraohjaaja kouluttajakoulutus keväällä 2015

Koirakeskuksella koulutan tokoa, jälkeä, nose workia, pentukursseja ja vedän BH-kursseja sekä hajutyöskentelyn erikoiskursseja.

Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme sitoudut käyttämään evästeitä.