Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Hallin Säännöt

HALLIN SÄÄNNÖT

Vuokraajan vastuu:

Hallin vuokraaja sitoutuu noudattamaan hallin sääntöjä ja vastaa siitä, että tilat ovat luovutettaessa samassa kunnossa kuin vastaanotettaessa.

Hallin vuokraaja vastaa itse omasta ja koiransa vakuutusturvasta.

Koiran haltija vastaa koiransa turvallisuudesta sekä koiran hallille tai muille käyttäjille aiheuttamista esine-, henkilö- ja eläinvahingoista.

Lohjan Koirakeskus Oy ei korvaa koiralle tai haltijalle hallin piha-alueilla, sisätiloissa tai hallin esteillä tapahtuneita vahinkoja.

Halliin tulevien koirien tulee olla terveitä ja Suomen Kennelliiton määräysten mukaisesti rokotettuja (poislukien Leikkikset, Eskarit ja Pentukurssit).


Siisteys hallilla ja piha-alueella:

Puhdista kenkäsi ja koirasi hiekasta, kurasta ja lumesta ennen halliin menoa, näin matto pysyy mahdollisimman kuivana ja puhtaana. Löydät tassupyyhkeitä myös hallilta, mikäli omasi unohtui kotiin.

Hallin keinonurmelle ei saa mennä ulkokengillä. Käytä sisäkenkiä tai sukkia. Jos omasi unohtuivat kotiin, hallilta löytyy muutama pari crocseja.

Halli ja sen ympäristö on pidettävä siistinä, siivoa roskasi ja koirien jätökset hallin ja tontin roskiksiin.

Ulkoiluta koirasi kunnolla ennen hallille tuloa ja tarvittaessa myös harjoitusten välillä, jotta halliin ei tulisi pissa- tai kakkavahinkoja. Kaikki lähistöllä tapahtuvan ulkoilun aikana tulleet tarpeet pitää ehdottomasti korjata, hallissa on ilmaisia kakkapusseja siivousvälinekoreissa.

Jos kuitenkin vahinko sattuu hallissa, se on siivottava matosta välittömästi ohjeiden mukaan siihen tarkoitetuilla välineillä ja aineilla. Ohjeet ja välineet löydät aidoissa riippuvista koreista.

Hallissa on pissasakko 20e isolla puolella ja 5e pienellä Voit jättää maksun pissamaksulaatikkoon tai maksaa sen pankkisiirtolomakkeella, joita löydät ohjeiden vierestä.

Kerää mahdolliset kentälle jääneet makupalat pois (ne häiritsevät muiden treenejä ja voivat aiheuttaa hankaluuksia allergisille koirille!).

Tyhjennä käyttämäsi vesikupit ja laita ne tiskialtaaseen.

Juoksuinen narttu voi treenata hallissa vain juoksuhousut jalassa.

Muita ohjeita

Siirrä esteitä aina nostamalla, ei raahaamalla. Siivoa esteet aina lopetettuasi hallin oikeanpuoleiselle seinälle.

Käytä vain kenttää, jonka olet varannut ja pidä kiinni sovitusta ajasta.

Hallin esteet ovat koiria, eivät lapsia varten. Huolehdi myös lapsistasi hallissa.

Pidä koirasi kytkettynä piha-alueella ja hallissa mikäli et ole harjoitteluvuorossa. Hallilla on häkkejä joita voit käyttää tai voit viedä koiran autoon odottamaan vuoroaan.

Ethän anna koirasi juoksennella hallissa/hallin ulkoalueella valvomatta. Koiran ulkoilutusta muiden yritysten tonteilla tulee välttää.

Hallissa tupakointi on kielletty. Hallin ulkopuolella sallittua, ethän heitä tupakantumppeja hallin piha-alueelle. Ovien vierestä löytyy tuhkakuppeja.

Lähtiessäsi hallista viimeisenä, muista sammuttaa valot ja varmista oven lukitus. HUOM! Ovi lukitaan vain tarkoitukseen varatulla riippulukolla.

Ilmoitathan huomaamasi viat ja puutteet Koirakeskuksen henkilökunnalle.

Pidä paikat siistinä. Näin takaat itsellesi ja muille viihtyisän harjoitteluympäristön
 

TILAA