Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Lelut ja aktivointi

KONG - sarjan tuotteet

KONG - sarjan tuotteet

Kong lelut ovat markkinoiden kestävimpiä leluja, joita voit lemmikkisi leikittäväksi antaa. Sarjasta löytyy valtava määrä erilaisia virikkeellisiä leluja. Katso ja valitse koirallesi hauskin. Pennuille myös oma Puppy Kong sarja.
Tuotteita yhteensä 7 kpl
Green - Interaktiivinen ruokakuppi

Green - Interaktiivinen ruokakuppi

GREEN - interaktiivinen ruokakuppi on voittanut parhaan “uusi tuote”- palkinnon USAssa Backer- ja Global Pet Expo - messuilla. GREEN on kuin ruohoa, josta koira tai kissa “saalistaa” ruokaansa. GREEN aktivoi saalistusviettiä ja saa lemmikin kaivelemaan ruokaa tassuilla ja kielellä..
Hinta: 35.00 €
Vaihtoehdot
Karvadummy.png&width=280&height=500

Karvadummy

Pehmeä teddydami jossa on ohjaajan käteen hyvin sopiva lenkki on joka koiran lempipalkka. Se kulkee kätevästi mukana, lentää jos koira tykkää noutamisesta eikä taisteluleikeissä tarvitse miettiä käteen osuvia hampaita.
Hinta: 12.00 € - 14.00 €
Vaihtoehdot
IMG_4343.JPG&width=280&height=500

LickiMat

LickiMaton avulla teet koirasi ruokahetkestä mielenkiintoisemman ja samalla tarjoat sille sen hyvinvoinnin kannalta olennaista lajityypillistä tekemistä. Levitä LickiMatolle koirasi lempiruokaa ja tarjoile sellaisenaan tai pakastettuna. Nuoleminen rauhoittaa lemmikkiäsi ja samalla se lisää syljen tuotantoa..
Hinta: 13.90 € - 20.90 €
Vaihtoehdot
slower.jpg&width=280&height=500

Slower ahmimisenestokuppi

Procyon® Slower ahmimisenestokuppi, sopii myös aktivointikäyttöön.
Halkaisija 35 cm, luun malliset silikoniset “nappulat” ovat pehmeät mutta kestävät.
Kulhon voi pestä astianpesukoneessa.
Hinta: 24.50 €
Vaihtoehdot
TPR_Snack_Ball_ms.jpg&width=280&height=500

TPR Boomer Namipallo

Kestävä namipallo aktivointiin ja leikkeihin. Loistava purulelu pennuille hampaiden vaihtumisen aikana. Voidaan käyttää myös treeneissä palkkurina, käyttötarkoituksissa vain mielikuvitus on rajana! Halkaisija n. 9 cm, materiaali termoplastinen kumi (TPR), kestää pesun astianpesukoneessa.
Hinta: 10.00 €
rainbow_patukka.jpg&width=280&height=500

Zayma Rainbow Litteä

Zayma Rainbow litteä joustolla on pirteän värikäs lelu, joka on valmistettu keinokarvasta. Sateenkaari-värityksen ansiosta se erotttuu helposti alustasta. Lelu on ommeltu litteäksi eli se soveltuu mainiosti myös pennuille ja pienisuisille koirille!
Koiran on miellyttävää taistella ohjaajan kanssa joustokahvan..
Hinta: 19.80 € - 24.50 €
Vaihtoehdot
zayma-rainbow-taeytetty-joustolla.jpg&width=280&height=500

Zayma Rainbow täytetty joustolla

Zayma Rainbow täytetty joustolla on pirteän värikäs lelu, joka on valmistettu keinokarvasta. Sateenkaari-värityksen ansiosta se erotttuu helposti alustasta. Lelu on täytetty pulleaksi eli se antaa koiralle hyvän suutuntuman.
Koiran on miellyttävää taistella ohjaajan kanssa joustokahvan ansiosta. Kahva..
Hinta: 19.80 € - 24.50 €
Vaihtoehdot