Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Hajutyöskentely

Tuotteita yhteensä 6 kpl
nose_work_magneettirasiat.jpg&width=280&height=500

Hajurasia magneetilla

Kätevät rasiat vaikka nose work hajujen piilotukseen. Haju ei siirry lähiympäristöön vaan voit vaihtaa piilon paikkaa ilman, että edellinen piilo on etsintöjen välissä putsattava. Kaikissa rasioissa on magneetti, jolla ne saa helposti kiinnitettyä metalliin. Useammalla rasialla saat kätevästi aikaan..
Hinta: 5.00 €
Vaihtoehdot
prosyon.jpg&width=280&height=500

Nuuskis I

Procyon Nuuskis I
Oikea aarrematto! Piilota hapsujen juureen nameja ja anna koiran löytää nenän avulla aarteita! Hauskaa ja helppoa aktivointia! Nuuskiksen koko on 50cm x 50cm ja se on konepestävä.
Muistathan ettet jätä Nuuskista ja koiraa ilman valvontaa!
Hinta: 35.00 €
procyon_nuuskis2.jpg&width=280&height=500

Nuuskis II

Procyon Nuuskis II
Tässä Nuuskiksessa on paljon paljon pidemmät hapsut - noin 15cm pitkät, jolloin tehtävä vaikeutuu huomattavasti Nuuskis I:n verrattuna. Piilota hapsujen juureen nameja ja anna koiran löytää nenän avulla aarteita! Hauskaa ja helppoa aktivointia! Nuuskis II on kooltaan 40cm x 40cm ja..
Hinta: 38.00 €
procyon_nuusku.jpg&width=280&height=500

Nuusku

Procyon Nuusku
Yksittäiset Nuuskut aloitteluun tai tehtävien muunteluun! Nuuskuun kuuluu yksi hajupurkki ja yksi pala purkille.
Ethän jätä koiraasi yksin Nuuskun kanssa!
Hinta: 7.00 €
procyon_nuuskukuutio.jpg&width=280&height=500

Nuuskukuutio

Procyon Nuuskukuutio
Nuuskukuutiossa riittää tehtävää! Pakettiin kuuluu 6 levyä, 6 purkkia ja naksutin. Voit muodostaa levyistä kuution, reitin tai käyttää niitä yksin, kaksin tai miten milloinkin sopii tarkoituksiisi! Voit kätevästi opettaa koirallesi uuden hajun, vahvistaa vanhan jo tutun hajun etsimistä..
Hinta: 38.00 €
procyon_nuuskusuora_2.jpg&width=280&height=500

Nuuskusuora

Procyon Nuuskusuora
Hajutyöskentely on parasta aktivointia koirallesi! Voit irrottaa nuuskusuoran palat helposti toisistaan ja liittää ne taas yhteen purkkiradaksi. Purkkiradalla voit kätevästi opettaa koirallesi uuden hajun, vahvistaa vanhan jo tutun hajun etsimistä, treenata ilmaisua ja vaikka mitä..
Hinta: 38.00 €