Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kausiryhmät

Tervetuloa kausiryhmiimme harrastamaan mielestäsi lajia! Kausiryhmissä pyrimme takaamaan koulutuksen jatkuvuuden, ryhmän pysyvyyden sekä yksilöllisen ohjauksen päästäksesi asettamiisi tavoitteisiin. Tavoitteiden asettaminen on yksilöllistä eikä lajissa kilpailu ole kriteerinä ryhmään pääsyyn vaan myös harrastamisen ilo on sopiva tavoite. Kausiryhmissä harrastettaessa ohjaaja näkee koirakon edistymistä pifermmällä aikavälillä ja pystyy näin valitsemaan entistä paremmin kullekin koirakolle sopivat harjoitukset.

Ryhmät on tarkoitettu harrastajille, jotka ovat jo käyneet kyseisen lajin peruskurssin. Voit valita joko 10 kerran tai 5 kerran paketin. Kausiryhmäpaikka on vakituinen ja irtisanomisaika on 2 viikkoa. Poissaolot sovittava erikseen, omaa vakioryhmäpaikkaa on myös mahdollisuus myydä niihin tarkoitetuissa ryhmissä.

Olethan yhteydessä info@lohjankoirakeskus.fi ennen tuotteen tilaamista mikäli sinulla ei vielä vakiopaikkaa ole jotta katsomme sinulle sopivan tasoisen ryhmän jossa tilaa.

Tuotteita yhteensä 4 kpl
Halti_putkesta.jpg&width=280&height=500

Agilityn vakioryhmät

Agilityn kausiryhmään pääset mukaan laittamalla tiedustelua vapaista paikoista meille sähköpostitse info@lohjankoirakeskus.fi tai soittamalla 050-4907892/Susanna
Kausiryhmiä on maanantaisin, tiistaisin, perjantaisin ja sunnuntaisin. Ryhmiin voivat tulla koirakot joilla on takanaan vähintään kurssin..
ailun_kirsu.jpg&width=280&height=500

Nose Work- vakioryhmä

Tervetuloa mukaan Nose Work vakioryhmäämme! Voit liittyä ryhmäämme mikäli olet käynyt alkeiskurssin tai hankkinut vastaavat taidot muualla. Treenit järjestetään kerran viikossa sunnuntaisin.
Paitsi hallilla, treenaamme myös erilaisissa ympäristöissä, kuten kaupungilla, parkkipaikoilla, pihoilla erilaisissa..
Hinta: 21.00 € - 210.00 €
Vaihtoehdot
rally.jpg&width=280&height=500

Rally tokon vakioryhmät

Rally-tokon kausiryhmiä on kahta tasoa ALO/AVO ja VOI/MES Voit tulla mukaan ALO/AVO kausiryhmään alkeis- ja jatkokurssin käytyäsi tai jos jo osaat rallytokon perusasiat. Koirakot treenaavat enemmän tai vähemmän tavoitteellisesti. Voit siis tulla harrastamaan ihan omaksi ja koirasi iloksi mutta myös kisaaminen..
Hinta: 21.00 €
Vaihtoehdot
Unnaseuruu_2.jpg&width=280&height=500

TOKO vakioryhmät

TOKO eli tottelevaisuuskoulutus on mukava harrastus, jonka ei maineestaan huolimatta tarvitse olla ryppyotsaista ja vakavaa puurtamista vaan joka on parhaimmillaan iloista ja rentoa yhdessä tekemistä.
Kausiryhmäpaikka on "vakituinen" eli jatkuu viikoittain koko kauden (syyskausi vk 32 - vk 51, kevätkausi..
Hinta: 21.00 €
Vaihtoehdot