Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Agility

Agility on ihmisen ja koiran yhteistyöhön perustuva liikuntamuoto, joka sopii kaiken ikäisille ihmisille. Kursseillemme ovat tervetulleita kaikentasoiset koirakot sekä kouluttajat. Alkeiskursseille ei ole pääsyvaatimuksia vaan kaikki tarpeellinen opetellaan ryhmässä. Halliltamme löytyy kaikki agilityssa esiintyvät esteet sekä mukavat puitteet lajia harrastaa.

Alkeisryhmissä käymme esteiden suoritustapoja läpi, Jatkoryhmissä ryhdymme harjoittelemaan esteiden yhdistämistä sekä ratasuorituksia.

Tervetuloa mukaan! Kursseillamme panostamme mukavaan yhdessätekemiseen sekä yhteistyön kehittymiseen. Ryhmäkoko max 4-5 koiraa ryhmistä riippuen.

Agilitykouluttajanamme toimivat Heikki Karjalainen , Christina Råstedt ja Emmiina Abrahamsson.

Tuotteita yhteensä 8 kpl
haltiputki.jpeg&width=280&height=500

Agilityn alkeiskurssi

Kurssilla pääset ottamaan ensiaskeleet agilityssa yhdessä koirasi kanssa. Kurssin tavoitteena on rakentaa vankka pohja agilityn harrastamiseen niin este- ja rataosaamisen kuin koirakon yhteistyönkin näkökulmasta. Kurssilla tehdään agilityyn valmistelevia harjoituksia, tutustutaan esteisiin ja niiden..
Hinta: 255.00 €
Vaihtoehdot
Halti_putkesta_face.jpg&width=280&height=500

Agilityn jatkokurssi

Jatkokurssilla syvennämme alkeiskurssilta oppimiamme taitoja ja harjoittelemme pienten ratojen suorittamista. Jatkokurssilta saat valmiudet siirtyä kausiryhmään.
Kausiryhmät harjoittelevat maanantaisin päivällä, perjantaisin päivällä, tiistaisin illalla ja sunnuntaisin klo 15-21. Varaa paikkasi tiedustelemalla..
Hinta: 255.00 €
Vaihtoehdot
Halti_putkesta.jpg&width=280&height=500

Kepit haltuun! - kurssi

Pujottelun tehokurssi. Oletko aloittelemassa keppien harjoittelua taikka onko harjoittelu mahdollisesti vielä kesken? Olet mahdollisesti törmännyt johonkin ongelmaan harjoituksissasi? Tällä kurssilla harjoittelemme niin aloittelevien kuin kisaavien kanssa juuri sillä tasolla kuin kaipaat päästäksesi..
Hinta: 195.00 €
Vaihtoehdot
Halti_putkesta.jpg&width=280&height=500

Kontaktit haltuun! - kurssi

Kesäksi kontaktit haltuun!
Tehokurssi kontakteille. Onko kontaktien harjoittelu jäänyt puolitiehen vai eikö se ole vielä kunnolla alkanutkaan? Ei hätää, tämä kurssi on juuri sinulle. Harjoittelemme kontaktialueita toiveittesi mukaan joko juoksukontaktilla tai "two on two off"- metodilla, juuri sinulle..
Hinta: 195.00 €
Vaihtoehdot
20191107_112132.jpg&width=280&height=500

Pentuagility

Onko pennulla paljon energiaa ja ohjaajakin puraissut harrastuskärpänen? Juuri teille sopii varmasti pentuagikurssi, joka on tarkoitettu alle vuoden ikäisille pennuille.
Pentuagilityssa harjoitellaan perustaitoja, joiden kautta rakentuu vahva pohja agilityharrastukselle. Lisäksi tietysti totutellaan..
Hinta: 130.00 €
Halti_putkesta.jpg&width=280&height=500

Mölli-Agility

Mölli-Agility, toiselta nimeltään höntsäily-agility (rakkaalla lapsella on monta nimeä!). 
Kurssilla käydään läpi agilityesteitä sekä tehdään hauskoja ratoja koirakoiden taitojen mukaan. Sopii aivan aloittaneille tai lajiin jo hieman tutustuneille. Kurssilla pidetään ilmapiiri rentona ja sopii koirakoille..
Hinta: 140.00 €
Halti_putkesta.jpg&width=280&height=500

Agilityn vakioryhmät

Agilityn kausiryhmään pääset mukaan laittamalla tiedustelua vapaista paikoista meille sähköpostitse info@lohjankoirakeskus.fi tai soittamalla 050-4907892/Susanna
Kausiryhmiä on maanantaisin, tiistaisin, perjantaisin ja sunnuntaisin. Ryhmiin voivat tulla koirakot joilla on takanaan vähintään kurssin..
20180706_135849.jpg&width=280&height=500

Helpotusta harrastuksiin - TOKO / Rally-Tokokoiran abc

Onko sinulla suunnitelmissa TOKO, Tottelevaisuus tai Rally-Toko harrastus koirasi kanssa? Tai haluaisitko tarjota koirallesi mahdollisimman hyvän alun erilaisia harrastuksia silmällä pitäen? Tämä kurssi sopii silloin juuri teille. Harrastuskoiralta nimittäin vaaditaan paljon muutakin taitoja, kuin vain..
Hinta: 115.00 €
Vaihtoehdot