Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Agility

Agility on ihmisen ja koiran yhteistyöhön perustuva liikuntamuoto, joka sopii kaiken ikäisille ihmisille. Kursseillemme ovat tervetulleita kaikentasoiset koirakot sekä kouluttajat. Alkeiskursseille ei ole pääsyvaatimuksia vaan kaikki tarpeellinen opetellaan ryhmässä. Halliltamme löytyy kaikki agilityssa esiintyvät esteet sekä mukavat puitteet lajia harrastaa.

Alkeisryhmissä käymme esteiden suoritustapoja läpi, Jatkoryhmissä ryhdymme harjoittelemaan esteiden yhdistämistä sekä ratasuorituksia.

Tervetuloa mukaan! Kursseillamme panostamme mukavaan yhdessätekemiseen sekä yhteistyön kehittymiseen. Ryhmäkoko max 5 koiraa.

Tuotteita yhteensä 8 kpl
haltiputki.jpeg&width=280&height=500

Agilityn alkeiskurssi

Kurssilla pääset ottamaan ensiaskeleet agilityssa yhdessä koirasi kanssa. Kurssin tavoitteena on tehdä varsinaiseen agilityyn valmistelevia harjoituksia, tutustua esteisiin ja niiden suorituksiin, sekä perusohjaustekniikoihin. 
Kurssi soveltuu kaikille lajista kiinnostuneille koirakoille. Harjoituksissa..
Hinta: 120.00 € - 255.00 €
20180706_135849.jpg&width=280&height=500

Helpotusta harrastuksiin - Agilitykoiran abc

Suuntana agilitykentät ja haluaisit tarjota koirallesi mahdollisimman hyvät onnistumisen mahdollisuudet suorituksia silmällä pitäen? Tämä kurssi sopii silloin juuri teille. Harrastuskoiralta nimittäin vaaditaan paljon muutakin taitoja, kuin vain lajissa vaadittavat liikeet ja tällä kurssilla keskitymme..
Hinta: 120.00 €
Vaihtoehdot
Halti_putkesta.jpg&width=280&height=500

Agilityn jatkokurssi

Jatkokurssilla syvennämme alkeiskurssilta oppimiamme taitoja ja harjoittelemme pienten ratojen suorittamista. Jatkokurssilta saat valmiudet siirtyä kausiryhmään.
Kausiryhmät harjoittelevat tiistaisin ja sunnuntaisin. Varaa paikkasi tiedustelemalla info@lohjankoirakeskus.fi
Jatkokurssilla kouluttajana..
Hinta: 255.00 €
Vaihtoehdot
20191107_112132.jpg&width=280&height=500

Pentuagility

Onko pennulla paljon energiaa ja ohjaajakin puraissut harrastuskärpänen? Juuri teille sopii varmasti pentuagikurssi, joka on tarkoitettu alle vuoden ikäisille pennuille.
Pentuagilityssa harjoitellaan perustaitoja, joiden kautta rakentuu vahva pohja agilityharrastukselle. Lisäksi tietysti totutellaan..
Hinta: 130.00 €
Vaihtoehdot
Halti_putkesta.jpg&width=280&height=500

Mölli-Agility

Mölli-Agility, toiselta nimeltään höntsäily-agility (rakkaalla lapsella on monta nimeä!). 
Kurssilla käydään läpi agilityesteitä sekä tehdään hauskoja ratoja koirakoiden taitojen mukaan. Sopii aivan aloittaneille tai lajiin jo hieman tutustuneille. Kurssilla pidetään ilmapiiri rentona ja sopii koirakoille..
Hinta: 140.00 €
Vaihtoehdot
Halti_putkesta.jpg&width=280&height=500

Agilityn kausiryhmät

Agilityn kausiryhmään pääset mukaan laittamalla tiedustelua vapaista paikoista meille sähköpostitse info@lohjankoirakeskus.fi tai soittamalla 050-4907892/Susanna
Kausiryhmiä on tiistaisin ja sunnuntaisin. Ryhmiin voivat tulla koirakot joilla on takanaan vähintään kurssin verran agilityharrastusta. Agilityn..
starttinappula_leikkaan.jpg&width=280&height=500

Starttinappulakäytökset vuorovaikutuksen välineenä

Oletko kiinnostunut eläimesi mielipiteistä? Haluatko muuttaa niitä? Tai onko sinulla vaikeuksia ymmärtää mitä eläimesi haluaa tai ei halua? Oetko törmännyt ajatuksiin siitä, että valinnan mahdollisuus helpottaa ikävien asioiden kohtaamista myös koirien kanssa toimittaessa?
Monet lemmikkimme ovat sellaisia..
Hinta: 165.00 €
20180706_135849.jpg&width=280&height=500

Helpotusta harrastuksiin - harrastuskoiran abc

Onko sinulla suunnitelmissa jokin yhteinen harrastus pentusi/nuoren koirasi kanssa? Tai haluaisitko tarjota koirallesi mahdollisimman hyvän alun erilaisia harrastuksia silmällä pitäen? Tämä kurssi sopii silloin juuri teille. Harrastuskoiralta nimittäin vaaditaan paljon muutakin taitoja, kuin vain lajissa..
Hinta: 110.00 €
Vaihtoehdot