Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Kehity kouluttajana

Kehity kouluttajana - kohti sujuvampaa treeniä
 

Tuntuuko joskus, että et saa itsestäsi kouluttajana kaikkea irti? Että et osaa kommunikoida koirallesi, mitä haluaisit sen tekevän? Että olet liian hidas tai kömpelö? Ei hätää, meistä kaikista tuntuu joskus siltä, ja onneksi kouluttamista voi harjoitella! Kouluttaminen ei siis ole jotain, jonka jotkut vain osaavat ja toiset eivät. Kaikki voivat oppia hyviksi kouluttajiksi perehtymällä eläimen oppimisen lainalaisuuksiin ja harjoittelemalla. 


Usein ajattelemme, että koirankoulutuksessa oppimisen keskiössä on koira. Koiralle opetetaan käytöksiä ja asioita, joita sen halutaan tekevän. Ihmisen osuus tässä yhtälössä usein unohtuu, vaikka se vaikuttaa koulutuksen onnistumiseen erittäin paljon. Tällä kurssilla kehitetään ensisijaisesti kouluttajan taitoja. Keskitymme oikea-aikaiseen ja -laatuiseen palkkaukseen, sopivan vaikeustason, eli kriteerin, määrittämiseen, erilaisiin käytösten aikaansaamisen tapoihin kuten sheippaukseen, houkutteluun ja kohteiden käyttöön sekä koulutuksen sujuvuuden takaamiseen. Pääpaino on siis ihmisen taidoissa, joiden kehittymisen seurauksena myös koiran oppiminen nopeutuu!  

Ensimmäiseen kertaan sisältyy luento, jossa käydään läpi koulutusprosessin perusasiat. Käytännön harjoituksissa koulutetaan yksinkertaisia käytöksiä, jotta ohjaajille tarjoutuisi mahdollisuus analysoida nimenomaan omaa käytöstään.

Kurssi kestää 4 viikkoa (ensimmäiseen kertaan sisältyy luento ja se kestää 1,5 tuntia, eli 19.30 - 21.00) ja sille otetaan 4 koirakkoa. Kurssi sopii kaikille koulutuksesta kiinnostuneille taitotasosta tai koiran iästä riippumatta.

Kurssin kouluttaja: Sanna Rojola

TILAA
Hinta:95.00 €