Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Erikoiskurssit

Erikoiskurssitarjonnastamme löydät kursseja erilaisten haasteiden, kuten ohitusten, rauhoittumisen, tai arkuuden kohtaamisee. Täältä löydät myös leikkimielisemmät aktivointiin ja yhdessätekemiseen suunnatut kurssit.

Tuotteita yhteensä 18 kpl
Bosse_ja_Minna.jpg&width=280&height=500

Ympäristöoppia koirille ja ohjaajille

Kurssilla harjoitellaan arjen perustaitoja ja koiran kanssa toimimista erilaisissa kaupunkiympäristöissä, joissa on usein koko joukko erilaisia haastaviakin häiriöitä. Jokainen kerta on eri paikassa kuitenkin niin, että aloitetaan helpoista ja edetään yhä vaikeampiin ympäristöihin.
Opettelemme erilaisia..
Hinta: 95.00 €
Vaihtoehdot
20180706_135849.jpg&width=280&height=500

Helpotusta harrastuksiin - TOKO / Rally-Tokokoiran abc

Onko sinulla suunnitelmissa TOKO, Tottelevaisuus tai Rally-Toko harrastus koirasi kanssa? Tai haluaisitko tarjota koirallesi mahdollisimman hyvän alun erilaisia harrastuksia silmällä pitäen? Tämä kurssi sopii silloin juuri teille. Harrastuskoiralta nimittäin vaaditaan paljon muutakin taitoja, kuin vain..
Hinta: 115.00 €
Vaihtoehdot
tanssi.jpg&width=280&height=500

Koiratanssin koulutuspäivä 9.5

Tervetuloa tutustumaan koiratanssiin tai syventämään aiemmin opittua!  Päivä soveltuu myös vasta-alkajille ja harjoitukset tehdään kunkin koirakon osaamisen mukaan. 


 Teemana koreografia!
 Sovellamme myös aiempien kurssipäivien oppeja harjoituksiin.

Kurssilla ei tarvitse osata etukäteen mitään..
Hinta: 25.00 € - 75.00 €
Vaihtoehdot
67811243_708623352914209_5635495424522452992_n.jpg&width=280&height=500

Näyttelykoulutus

Näyttelykoulutuksessa saat ohjausta koirasi esittämiseen sekä näyttelymaailman kiemuroihin. Koiraasi totutetaan ammattimaisesti myös käsittelyyn joko maassa tai pöydällä sen koosta riippuen. 
Näyttelykoulutuksiin voit tulla ilman ennakkoilmoittautumista. Maksu 13€ maksetaan paikan päällä. 
Seuraavat..
Hinta: 13.00 €
single-workout-1913236_1920.jpg&width=280&height=500

Rennosti remmissä - hihnakäytöskurssi

Aiheuttaako hihnakäytös harmaita hiuksia? Kiskooko koira kuin dieselveturi vai eikö sen kanssa meinaa päästä lainkaan liikkeelle? Remmikäytös on joka päivä tarvittava taito, joten sen harjoitteluun kannatta panostaa.
Elokuun alussa  alkavalla kurssilla saat hihnakäytöksen harjoitteluun henkilökohtaista..
Hinta: 145.00 €
Vaihtoehdot
Nina_ja_Nala_seuruu.jpg&width=280&height=500

BH-kurssi

Kurssi BH kokeeseen tähtääville, tai pk-puolella kisaamisesta kiinnostuneille.
Kurssilla harjoitellaan BH-kokeen tottelevaisuusosaan liittyviä käytöksiä, kun seuraamista, paikallamakuuta, luoksetuloa, istumista ja maahanmenoa. Osa kurssikerroista järjestetään ulkona, erilaisissa taajamaympäristöissä..
Hinta: 245.00 €
Vaihtoehdot
Bosse_ja_Minna.jpg&width=280&height=500

Kiva koirakansalainen

Kahdeksan kerran Kiva koirakansalainen -kurssilla opetellaan arjessa tärkeitä ja hyödyllisiä taitoja kuten hihnassa kävelyä, toisten koirien ja ihmisten ohituksia, kontaktia, koiran käsittelyä, vieraiden ihmisten tervehtimistä sekä tietenkin malttia ja itsehillintää. Vahvistamme kontaktia erilaisten..
Hinta: 230.00 €
Vaihtoehdot
Telma_Bosee_ja_Koda2.jpg&width=280&height=500

Harrasta haukun kanssa

Harrasta haukun kanssa -kurssilla niin koiran kuin ohjaajankin lihakset ja aivot aktivoidaan tehokkaasti. Tunneilla yhdistellään koiratanssia, agilityä, doboa ja rally-tokoa hauskalla, ja ei niin vakavalla tavalla, keskittyen koiran ja ohjaajan rentoon yhdessä tekemiseen.
Jos siis kaipaat yhteistä..
Hinta: 110.00 €
Vaihtoehdot
maisa_luopuu.jpg&width=280&height=500

Löydä lajisi - teematunnit

Olisiko TOKO juuri teille sopiva laji? Tai miten olisi jokin hajuharrastus? Miten toko eroaa rally-tokosta? Entä millaisia nenän käyttöön liittyviä harrastuksia on edes olemassa? Olisiko minusta agilityharrastajaksi? Mistä tiedän mikä laji sopisi juuri minulle? Tai koiralleni?
Näihin ja moniin muihin..
Hinta: 22.00 € - 80.00 €
Vaihtoehdot
ailu_vetaa2.jpg&width=280&height=500

Ohitustreenit

Ohitusongelmat ovat yksi yleisimmistä ei-toivotuista käytöksistä. Ne aiheuttavat omistajalle harmaita hiuksia ja tekevät lenkeistä rentojen yhdessäolohetkien sijaan jopa painajaismaisia. Usein pelkkä ohituskurssin käyminen ei riitä ongelman ratkaisuun, vaan käytännön treeniä tarvitaan hallituissa tilanteissa..
Hinta: 25.00 €
Vaihtoehdot
hillazara.jpg&width=280&height=500

Lapsi & koira -kurssi

Lapsi & Koirakurssille ovat tervetulleita kaikki lapset koirineen. Kurssi tarkoitettu 7-13- vuotiaille lapsille koirineen. Vanhemmat ovat tervetulleita halutessaan mukaan!
Kurssilla painotetaan agilityä, mutta osallistujien toiveiden mukaan kokeillaan myös muita harrastuslajeja, opetellaan koirien elekieltä..
Hinta: 100.00 €
Nina_ja_Nita_jalki.jpg&width=280&height=500

Jälkikurssi

Jäljestäminen, kuten nenän käyttö yleensäkin, on koiralle laijityypillistä toimintaa. Tämän lisäksi jäljestäminen on myös todella hauska ja monipuolinen harrastuslaji ja se on osa esimerkiksi pelastus- ja palveluskoirien kokeita.
Kokeisiin meno ei tietenkään ole vaatimus jäljestysharrastuksen aloittamiselle..
Hinta: 195.00 €
Vaihtoehdot
ailu_vetaa2.jpg&width=280&height=500

Onnistu ohituksissa- Kurssi

Onnistu ohituksissa -kurssi on tarkoitettu koirille, joille toisten koirien ohittaminen on vaikeaa eli arkikielellä sanottuna remmiräyhääjille. Rähjäämisen syy voi olla pelko, epävarmuus ja joskus myös yli-innokkuus. Tyypillistä on myös turhautuminen, kun hihna estää kommunikoinnin, väistämisen tai pakenemisen..
Hinta: 140.00 €
tanssi.jpg&width=280&height=500

Koiratanssin koulutuspäivä 23.11 klo 11-16.

Tervetuloa tutustumaan koiratanssiin, joka ei jätä ketään kylmäksi ja vie jalat ja tassut mennessään. 


Koulutukseen sisältyy teoriaosuus ja käytännön harjoituksia. Harjoittelemme erilaisia koiratanssiohjelmiin sopivia liikkeitä, esineiden käyttöä, pohdimme itselle ja koiralle sopivan musiikin valintaa..
Hinta: 25.00 € - 75.00 €
Vaihtoehdot
purkkirata.jpg&width=280&height=500

Hajuerottelun peruskurssi

Hajuerottelukurssilla opetellaan ns. purkkiratatekniikka, jonka avulla koira on helppo opettaa etsimään, tunnistamaan ja ilmaisemaan jokin tietty haju muiden hajujen joukosta. Ohjaaja voi valita itse kurssilla käyttämänsä hajun. Yleisiä käytettyjä hajuja ovat esimermkiksi kantarelli, tee, nose workissa..
Hinta: 110.00 €
Vaihtoehdot
Dobo.jpg&width=280&height=500

Dobo - kurssi

Dobo on yhteistä jumppaa koiran kanssa, joka on suunniteltu kasvattamaan sekä ohjaajan että koiran lihaskuntoa, kehonhallintaa, liikkuvuutta  ja tasapainoa. Se on siis koirakon hauska yhteinen liikuntamuoto. 
Doboharjoitukset tehdään pääasiassa tasapainotyynyillä ja erityisillä tätä tarkoitusta varten..
Hinta: 95.00 €
Vaihtoehdot
kosketuskeppi.jpg&width=280&height=500

Kehity kouluttajana

Kehity kouluttajana - kohti sujuvampaa treeniä  
Tuntuuko joskus, että et saa itsestäsi kouluttajana kaikkea irti? Että et osaa kommunikoida koirallesi, mitä haluaisit sen tekevän? Että olet liian hidas tai kömpelö? Ei hätää, meistä kaikista tuntuu joskus siltä, ja onneksi kouluttamista voi harjoitella!..
Hinta: 95.00 €
alla22.jpg&width=280&height=500

Arkajalka - ryhmä

Arkajalka Ryhmä on suunnattu koirille joilla arkuus tuo haasteita elämään. Ryhmän tavoitteena on yksilöllisesti suunnitella jokaiselle koirakolle apukeinoja arjen haasteisiin sekä mahdollisuuksien mukaan hälventää pelkoja jotka varjostavat yhteistä polkua koirasi kanssa, mukavaa yhteistä tekemistä ja..
Hinta: 120.00 €
Vaihtoehdot