Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Perhekoiran perustaidot

Perhekoiran perustaidot -kurssi sopii niin pennuille kuin aikuisille koirille. Kurssilla harjoitellaan arjen sujumisen helpottamiseen tarkoitettuja taitoja kuten kontaktia, luopumista, hihnakävelyä, luoksetuloa ja odottamista.

Kurssilla ei opeteta vain koiraa vaan mitä suurimmassa määrin myös omistajaa. Pyrkimyksenä on rakentaa sinusta ja koirastasi tiimi, joka oppii yhdessä ja opettaa toinen toistaan. Kun opit tuntemaan koirasi, ymmärrät miten se oppii ja miksi se käyttäytyy kuten käyttäytyy, osaat myöhemminkin opettaa sille arjessa tärkeitä asioita ja selviätte myös mahdollisista eteentulevista haasteista paremmin.

Kurssilla opetettavia asioita tulee  harjoitella myös  kotona. Tervetuloa mukaan!

Kouluttajana: Nina Sokolow

Kurssihintaan kuuluu 4 käytännön kertaa ja Miten koira oppii - luento.

Seuraavat luentopäivät

 

Peruutusehtojemme mukaisesti ajoissa ja ilmoitetuista poissaoloista voit korvata perustaitokursseilta (pentukurssit, junnukurssi, arkitottis)veloituksetta yhden poissaolokerran korvaustunnilla 4kk sisään kurssin alkamisesta.

Korvauskerta tulee varata itse ja ilmoittautuminen on sitova. Seuraavien tuntien ajankohdat ja ilmoittautumiskaavakkeen löydät alla olevasta linkistä.

https://www.lohjankoirakeskus.fi/lomake.html?id=39295

Hinta alk.100.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
La klo 12.00 - 13.00, 6.6 - 4.7100.00 €2 kpl

Suosittelemme myös

Naksutin rannelenkillä

Naksut2.png&width=280&height=500
Naksutin on koirankoulutusväline, jolla ohjaaja voi kertoa koiralle milloin se toimii oikein. Naksuttimen teho oikea-aikaiseen palautteeseen. Naksutin on oiva apuväline opettaa koiralle uusia asioita tempuista arkikäytöksiin, agilitysta tokoon tai vaikka nose workiin. 
Rannelenkin ansiosta naksutinta..
Hinta: 8.00 €

Kehity kouluttajana

kosketuskeppi.jpg&width=280&height=500
Kehity kouluttajana - kohti sujuvampaa treeniä  
Tuntuuko joskus, että et saa itsestäsi kouluttajana kaikkea irti? Että et osaa kommunikoida koirallesi, mitä haluaisit sen tekevän? Että olet liian hidas tai kömpelö? Ei hätää, meistä kaikista tuntuu joskus siltä, ja onneksi kouluttamista voi harjoitella!..
Hinta: 95.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »