Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tuotteet

Tuotteita yhteensä 18 kpl
pentuailu_luoksetulo.jpg&width=280&height=500

Pentukurssi

Pentukurssilla ei opeteta vain pentua vaan mitä suurimmassa määrin myös omistajaa. Pyrkimyksenä on rakentaa sinusta ja pennustasi tiimi, joka oppii yhdessä ja opettaa toinen toistaan. Kun opit tuntemaan pentusi, ymmärrät miten se oppii ja miksi se käyttäytyy kuten käyttäytyy, osaat myöhemminkin opettaa..
Hinta: 120.00 €
Vaihtoehdot
kaivaa.jpg&width=280&height=500

Junnukurssi

Pennun kasvaessa myös koulutukselliset haasteet muuttuvat. Pentu alkaa entistä enemmän olla kiinnostunut ympäröivästä maailmasta ja kaikenlaiset hajut saattavat "viedä sen mennessään". Omistajasta ehkä tuntuu, että pentu on kasvaessaan unohtanut korvansa jonnekin, eikä se lenkeilläkään muista, että siellä..
Hinta: 100.00 €
Vaihtoehdot
ailun_kirsu.jpg&width=280&height=500

Nose Work- alkeiskurssi

Nose Work on hurjan suosion viime vuosina saavuttanut hajutyöskentelylaji, jossa koira opetetaan etsimään ennalta määrättyjä hajuja eri ympäristöissä (ks. lajiesittely alta).
Haistelu ja nenän käyttö on koiraeläimille lajityypillistä toimintaa, josta ne myös nauttivat hurjasti. Nose Work tarjoaa mahdollisuuden..
Hinta: 145.00 €
Vaihtoehdot
Unnaseuruu_1.jpg&width=280&height=500

Rally-tokon alkeiskurssi

Rally-toko yhdistelee tokoa, agilityä ja jopa koiratanssia. Rallyssa on tärkeää tekemisen iloisuus ja rentous, ei niinkään asentojen pilkuntarkka viilaus ja laji sopii kaikille rodusta, koosta ja iästä riippumatta. 
Rally-Tokossa suoritetaan rata, joka koostuu erilaisista tehtäväkylteistä. Koirakko..
Hinta: 120.00 €
alla.jpg&width=280&height=500

Arkitottelevaisuus

Kurssilla opetellaan erilaisia arkitottelevaisuutta helpottavia käytöksiä, kuten kontaktia, luopumista, hihnakävelyä, ohituksia, luoksetuloa ja vahvistetaan koiran jo osaamia asioita.
Opetellaan myös ymmärtämään ja lukemaan koiraa paremmin ja tarkastellaan kunkin koiran yksilöllisiä erityispiirteitä..
Hinta: 120.00 €
Vaihtoehdot
Dobo.jpg&width=280&height=500

Dobo - kurssi

Dobo on yhteistä jumppaa koiran kanssa, joka on suunniteltu kasvattamaan sekä ohjaajan että koiran lihaskuntoa, kehonhallintaa, liikkuvuutta  ja tasapainoa. Se on siis koirakon hauska yhteinen liikuntamuoto. 
Doboharjoitukset tehdään pääasiassa tasapainotyynyillä ja erityisillä tätä tarkoitusta varten..
Hinta: 95.00 €
Vaihtoehdot
markaunna.jpg&width=280&height=500

Eskari

Kurssi on tarkoitettu 2kk - 4kk ikäisille pikkupennuille. Pentukoirien sosiaalistaminen on tärkeä osa koiran elämänkaarta. Jos tämä vaihe jää puutteelliseksi, se aiheuttaa suurella todennäköisyydellä ongelmia tulevaisuudessa. Koiranpentujen pääasiallinen sosiaalistuminen tapahtuu alle 4kk:n iässä. Siksi..
Hinta: 95.00 €
Vaihtoehdot
procyon_nuuskusuora_2.jpg&width=280&height=500

Nuuskusuora

Procyon Nuuskusuora
Hajutyöskentely on parasta aktivointia koirallesi! Voit irrottaa nuuskusuoran palat helposti toisistaan ja liittää ne taas yhteen purkkiradaksi. Purkkiradalla voit kätevästi opettaa koirallesi uuden hajun, vahvistaa vanhan jo tutun hajun etsimistä, treenata ilmaisua ja vaikka mitä..
Hinta: 38.00 €
procyon_nuuskukuutio.jpg&width=280&height=500

Nuuskukuutio

Procyon Nuuskukuutio
Nuuskukuutiossa riittää tehtävää! Pakettiin kuuluu 6 levyä, 6 purkkia ja naksutin. Voit muodostaa levyistä kuution, reitin tai käyttää niitä yksin, kaksin tai miten milloinkin sopii tarkoituksiisi! Voit kätevästi opettaa koirallesi uuden hajun, vahvistaa vanhan jo tutun hajun etsimistä..
Hinta: 38.00 €
procyon_nuusku.jpg&width=280&height=500

Nuusku

Procyon Nuusku
Yksittäiset Nuuskut aloitteluun tai tehtävien muunteluun! Nuuskuun kuuluu yksi hajupurkki ja yksi pala purkille.
Ethän jätä koiraasi yksin Nuuskun kanssa!
Hinta: 7.00 €
zara.jpg&width=280&height=500

Perhekoiran perustaidot

Perhekoiran perustaidot -kurssi sopii niin pennuille kuin aikuisille koirille. Kurssilla harjoitellaan arjen sujumisen helpottamiseen tarkoitettuja taitoja kuten kontaktia, luopumista, hihnakävelyä, luoksetuloa ja odottamista.
Kurssilla ei opeteta vain koiraa vaan mitä suurimmassa määrin myös omistajaa..
Hinta: 100.00 €
Vaihtoehdot
maisa_luopuu.jpg&width=280&height=500

Löydä lajisi - teematunnit

Olisiko TOKO juuri teille sopiva laji? Tai miten olisi jokin hajuharrastus? Miten toko eroaa rally-tokosta? Entä millaisia nenän käyttöön liittyviä harrastuksia on edes olemassa? Olisiko minusta agilityharrastajaksi? Mistä tiedän mikä laji sopisi juuri minulle? Tai koiralleni?
Näihin ja moniin muihin..
Hinta: 22.00 € - 80.00 €
Vaihtoehdot
kosketuskeppi.jpg&width=280&height=500

Kehity kouluttajana

Kehity kouluttajana - kohti sujuvampaa treeniä  
Tuntuuko joskus, että et saa itsestäsi kouluttajana kaikkea irti? Että et osaa kommunikoida koirallesi, mitä haluaisit sen tekevän? Että olet liian hidas tai kömpelö? Ei hätää, meistä kaikista tuntuu joskus siltä, ja onneksi kouluttamista voi harjoitella!..
Hinta: 95.00 €
alma_nose_work_4.jpg&width=280&height=500

Nose Work jatkokurssi

​Nose Work - jatkokurssi Nose Workin jatkokurssilla siirrytään kasvatetaan etsinnän kestoa ja koiran etsintämotivaatiota. Harjoitellaan etsimistä isommilta alueilta ja haasteellisemista piiloista. Vahvistetaan koiran itsenäistä työskentelyä ja mietitään ohjaamisen hyötyjä ja haittoja. Siirrymme..
Hinta: 120.00 €
Vaihtoehdot
puppy-1903313_1920.jpg&width=280&height=500

Pentujen oppikoulu

Pentujen oppikoulusta pentu saat todella kattavat eväät sujuvaan yhteiselämään. Oppikoulu on pentukurssi, jossa olemme varanneet pidemmän ajan perustaitojen opettelemiseen ja hiomiseen. Kurssi kestää 9 viikkoa, joten aikaa on muuhunkin kuin vain asioiden pintaraapaisuun!
Samoin kuin pentukurssilla myöskään..
Hinta: 215.00 €
Vaihtoehdot
Unnaseuruu_2.jpg&width=280&height=500

TOKOjatko

TOKO eli tottelevaisuuskoulutus on mukava harrastus, jonka ei maineestaan huolimatta tarvitse olla ryppyotsaista ja vakavaa puurtamista vaan joka on parhaimmillaan iloista ja rentoa yhdessä tekemistä.  
Viiden kerran jatkokurssiola jatkamme alokasluokan liikkeiden harjoittelua ja aloitamme myös joidenkin..
Hinta: 120.00 €
Vaihtoehdot
tanssi.jpg&width=280&height=500

Koiratanssin koulutuspäivä 9.5

Tervetuloa tutustumaan koiratanssiin tai syventämään aiemmin opittua!  Päivä soveltuu myös vasta-alkajille ja harjoitukset tehdään kunkin koirakon osaamisen mukaan. 


 Teemana koreografia!
 Sovellamme myös aiempien kurssipäivien oppeja harjoituksiin.

Kurssilla ei tarvitse osata etukäteen mitään..
Hinta: 25.00 € - 75.00 €
Vaihtoehdot
tanssi.jpg&width=280&height=500

Koiratanssin koulutuspäivä 23.11 klo 11-16.

Tervetuloa tutustumaan koiratanssiin, joka ei jätä ketään kylmäksi ja vie jalat ja tassut mennessään. 


Koulutukseen sisältyy teoriaosuus ja käytännön harjoituksia. Harjoittelemme erilaisia koiratanssiohjelmiin sopivia liikkeitä, esineiden käyttöä, pohdimme itselle ja koiralle sopivan musiikin valintaa..
Hinta: 25.00 € - 75.00 €
Vaihtoehdot