Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

TOKOalkeet

TOKO eli tottelevaisuuskoulutus on mukava harrastus, jonka ei maineestaan huolimatta tarvitse olla ryppyotsaista ja vakavaa puurtamista vaan joka on parhaimmillaan iloista ja rentoa yhdessä tekemistä.  

Viiden kerran alkeiskurssilla tutustumme tokoon lajina, aloitamme ALOkasluokan liikkeiden, kuten perusasennon ja seuruun, kaukokäskyjen, paikallaolon ja luoksetulon alkeiden opettelun.

Lisäksi kehitämme koiran oppimistaitoja ja kouluttajan koulutustaitoja, alamme luoda palkkaukseen ja harjoitteluun liittyviä rutiineita, suunnittelemme treenirutiineita ja tätä kautta luomme pohjaa harrastuksen jatkamiseen 

Kurssille ovat tervetulleita kaiken kokoiset ja -rotuiset koirat ikään katsomatta. Innostuessasi olet tervetullut treenaamaan myös kausiryhmiimme, joita pyörii tällä hetkellä neljä. 

Kurssin kouluttajana toimii Nina Sokolow. Kurssin hintaan sisältyy 5 käytännön kertaa, Miten koira oppii luento ja kirjallinen materiaali. 

Hinta alk.120.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
To klo 16.30 - 17.30, 23.4 - 21.5120.00 €0 kpl
To klo 17.30 -18.30, 23.4-21.5120.00 €0 kpl

Suosittelemme myös

Junnukurssi

kaivaa.jpg&width=280&height=500
Pennun kasvaessa myös koulutukselliset haasteet muuttuvat. Pentu alkaa entistä enemmän olla kiinnostunut ympäröivästä maailmasta ja kaikenlaiset hajut saattavat "viedä sen mennessään". Omistajasta ehkä tuntuu, että pentu on kasvaessaan unohtanut korvansa jonnekin, eikä se lenkeilläkään muista, että siellä..
Hinta: 100.00 €

Pentukurssi

pentuailu_luoksetulo.jpg&width=280&height=500
Pentukurssilla ei opeteta vain pentua vaan mitä suurimmassa määrin myös omistajaa. Pyrkimyksenä on rakentaa sinusta ja pennustasi tiimi, joka oppii yhdessä ja opettaa toinen toistaan. Kun opit tuntemaan pentusi, ymmärrät miten se oppii ja miksi se käyttäytyy kuten käyttäytyy, osaat myöhemminkin opettaa..
Hinta: 120.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »