Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Rally tokon kausiryhmät

Rally-tokon kausiryhmiä on kahta tasoa ALO/AVO ja VOI/MES Voit tulla mukaan ALO/AVO kausiryhmään alkeiskurssin käytyäsi tai jos jo osaat rallytokon perusasiat. Koirakot treenaavat enemmän tai vähemmän tavoitteellisesti. Voit siis tulla harrastamaan ihan omaksi ja koirasi iloksi mutta myös kisaaminen mielessä.

Kausiryhmäpaikka on "vakituinen" eli jatkuu viikoittain koko kauden (syyskausi vk 32 - vk 51, kevätkausi vk 2 - vk 26). Kausiryhmät laskutetaan kauden alussa ja maksaa voi kolmessa erässä. Jos et jonain kertana pääse paikalle, voit myydä paikkasi esimerkiksi Facebook ryhmässämme. Jos haluat jättää paikkasi, on siitä ilmoitettava kaksi (2) viikkoa ennen viimeistä kertaasi, jotta ehdimme myydä paikkasi edelleen. 

HUOM! KAUSIRYHMÄÄN TULEE ILMOITTAUTUA ENSISIJAISESTI SPOSTITSE (info@lohjankoirakeskus.fi). Tällä hetkellä ryhmät ovat pääsääntöisesti täynnä voit kuitenkin ilmoittautua varasijalle, jolloin sinulle ilmoitetaan heti paikan vapauduttua. Kerrothan spostissa tasosi ja ensisijaisen ryhmän, eli mikä aika sinulle sopisi.

Syksin ryhmät:

Ma klo 17.30 - 18.30 VOI/MES (Sanna)

Ma klo 19.30 - 20.30 ALO/AVO (Sanna)

Ke klo 18.30 - 19.30 AVO/VOI (Sanna)

Pe klo 19.30 - 20.30 ALO/AVO (Minna)

Su klo 16.00 -17.00 VOI/MES (Sanna)

 

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
Rally irtokerta (tarkista että haluamassasi ryhmässä on tilaa!)21.00 € Tilattavissa