Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Rally-tokon alkeiskurssiRally-toko yhdistelee tokoa, agilityä ja jopa koiratanssia. Rallyssa on tärkeää tekemisen iloisuus ja rentous, ei niinkään asentojen pilkuntarkka viilaus ja laji sopii kaikille rodusta, koosta ja iästä riippumatta. 

Rally-Tokossa suoritetaan rata, joka koostuu erilaisista tehtäväkylteistä. Koirakko etenee radalla suorittaen kullakin kyltillä siinä määrätyn tehtävän. Tehtävät ovat esimerkiksi erilaisia suunnan- ja vauhdin muutoksia, pujottelua, pyörähdyksiä, peruuttamista, puolenvaihtoja, erilaisia asentoja ja niiden vaihtoja. 

Alkeiskurssilla käymme läpi ALO - luokan kylttejä, harjoittelemme rallyssa tarvittavia perustaitoja ja tutustumme rally-tokon sääntöihin. Kurssiin kuuluu 5 käytännön harjoituskertaa ja Miten koira oppii - luento. Ryhmäkoko on max. 4 koirakkoa

Kurssin käytyäsi voit jatkaa jatkokurssilla, jonka jälkeen voit liittyä mukaan viikoittain treenaavaan vakioryhmäämme, jos paikkoja on vapaana.

Ennen kurssille osallistumista suosittelemme käymään luennon "Miten koira oppii". Luentoja järjestetään sunnuntai iltaisin. Katso kalenterista sinulle sopiva luentopäivä, luento kuuluu siis kurssin hintaan!


Hinta alk.120.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
To klo 18.30 - 19.30, 9.1 - 6.2 (Nina)120.00 €0 kpl
To klo 19.30 - 20.30, 20.2 - 19.3 (Minna)120.00 €3 kpl