Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Rally-tokon alkeiskurssi

Rally-toko yhdistelee tokoa, agilityä ja jopa koiratanssia. Rallyssa on tärkeää tekemisen iloisuus ja rentous, ei niinkään asentojen pilkuntarkka viilaus ja laji sopii kaikille rodusta, koosta ja iästä riippumatta. 

Rally-Tokossa suoritetaan rata, joka koostuu erilaisista tehtäväkylteistä. Koirakko etenee radalla suorittaen kullakin kyltillä siinä määrätyn tehtävän. Tehtävät ovat esimerkiksi erilaisia suunnan- ja vauhdin muutoksia, pujottelua, pyörähdyksiä, peruuttamista, puolenvaihtoja, erilaisia asentoja ja niiden vaihtoja. 

Alkeiskurssilla käymme läpi ALO - luokan kylttejä, harjoittelemme rallyssa tarvittavia perustaitoja ja tutustumme rally-tokon sääntöihin. Kurssiin kuuluu 5 käytännön harjoituskertaa ja Miten koira oppii - luento. Ryhmäkoko on max. 4 koirakkoa

Kurssin käytyäsi voit jatkaa jatkokurssilla, jonka jälkeen voit liittyä mukaan viikoittain treenaavaan vakioryhmäämme, jos paikkoja on vapaana.

Ennen kurssille osallistumista suosittelemme käymään luennon "Miten koira oppii". Luentoja järjestetään sunnuntai iltaisin. Katso kalenterista sinulle sopiva luentopäivä, luento kuuluu siis kurssin hintaan!


Hinta alk.120.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
Ti klo 17.30 - 18.30, 9.6 - 7.7 (Susanna)120.00 €0 kpl

Suosittelemme myös

Löydä lajisi - teematunnit

maisa_luopuu.jpg&width=280&height=500
Olisiko TOKO juuri teille sopiva laji? Tai miten olisi jokin hajuharrastus? Miten toko eroaa rally-tokosta? Entä millaisia nenän käyttöön liittyviä harrastuksia on edes olemassa? Olisiko minusta agilityharrastajaksi? Mistä tiedän mikä laji sopisi juuri minulle? Tai koiralleni?
Näihin ja moniin muihin..
Hinta: 22.00 € - 80.00 €

Naksutin rannelenkillä

Naksut2.png&width=280&height=500
Naksutin on koirankoulutusväline, jolla ohjaaja voi kertoa koiralle milloin se toimii oikein. Naksuttimen teho oikea-aikaiseen palautteeseen. Naksutin on oiva apuväline opettaa koiralle uusia asioita tempuista arkikäytöksiin, agilitysta tokoon tai vaikka nose workiin. 
Rannelenkin ansiosta naksutinta..
Hinta: 8.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »