Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Jälkikurssi

Jäljestäminen, kuten nenän käyttö yleensäkin, on koiralle laijityypillistä toimintaa. Tämän lisäksi jäljestäminen on myös todella hauska ja monipuolinen harrastuslaji ja se on osa esimerkiksi pelastus- ja palveluskoirien kokeita.

Kokeisiin meno ei tietenkään ole vaatimus jäljestysharrastuksen aloittamiselle. Voit tehdä jälkiä omalle koirallesi vaikka lähimetsässä tai naapurustossa ja tarjota näin koirallesi aivan luvallisen mahdollisuuden kulkea koko lenkki ”nenä maassa”.

Tällä kurssilla pääset kätevästi alkuun jäljestyksessä. Kurssi koostuu sekä jäljestyksen teoriasta että käytännön harjoituksista. Pääasiassa jäljestäminen tapahtuu metsässä ja pelloilla ja koira opetetaan jäljestämään ihmisen hajua. Kurssilla harjoitellaan myös esineruutua ja jäljellä olevien esineiden ilmaisua. 

Kurssille osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta jäljestämisestä, vaan harjoitukset suunnitellaan jokaiselle koirakon tasoa ja tavoitteita silmällä pitäen. 

Kurssilla ovat tervetulleita kaiken ikäiset ja rotuiset koirat omistajineen.

Kurssin kesto : luento + 6 käytännön treenikertaa.  Kurssille otetaan maksimissaan 4 koirakkoa ja yksi kurssikerta kestää 1,5 tuntia. 

Kouluttajana kurssilla on Nina Sokolow.

Tervetuloa aloittamaan uusi harrastus, josta koirasi varmasti pitää!

Hinta alk.195.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta Varastosaldo
La klo 12.00 - 13.30, 8.8 - 3.10.2020 ( treenejä ei -15.8 & 5.9)195.00 €4 kpl

Suosittelemme myös

Hajuerottelun peruskurssi

purkkirata.jpg&width=280&height=500
Hajuerottelukurssilla opetellaan ns. purkkiratatekniikka, jonka avulla koira on helppo opettaa etsimään, tunnistamaan ja ilmaisemaan jokin tietty haju muiden hajujen joukosta. Ohjaaja voi valita itse kurssilla käyttämänsä hajun. Yleisiä käytettyjä hajuja ovat esimermkiksi kantarelli, tee, nose workissa..
Hinta: 110.00 €

Nuuskukuutio

procyon_nuuskukuutio.jpg&width=280&height=500
Procyon Nuuskukuutio
Nuuskukuutiossa riittää tehtävää! Pakettiin kuuluu 6 levyä, 6 purkkia ja naksutin. Voit muodostaa levyistä kuution, reitin tai käyttää niitä yksin, kaksin tai miten milloinkin sopii tarkoituksiisi! Voit kätevästi opettaa koirallesi uuden hajun, vahvistaa vanhan jo tutun hajun etsimistä..
Hinta: 38.00 €
Näytä kaikki vastaavat tuotteet »